bezár
 

zene

2019. 04. 11.
Régi Zenei Napok
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Régi Zenei Napok Idén 35. alkalommal kerül megrendezésre a Régi Zenei Napok. Mind a mellett, hogy mesterkurzuson való részvételre van lehetőség a régizenei tanulmányaikat mesterszinten folytatni kívánó hallgatóknak, a fesztivál páratlan  koncertkínálattal várja a historikus a régizenét kedvelő közönséget. A Filharmónia Magyarország által idén 35. alkalommal megrendezett Régi Zenei Napok 2019. június 29. és július 6. között kerül megrendezésre Vácon.

A meghirdetett mesterkurzusok – melyekhez világhírű közreműködőkkel fesztiválkoncertek is kapcsolódnak – remek továbbképzési lehetőséget nyújtanak a magyar és a külföldről érkező hivatásos muzsikusok és az ország valamennyi zeneművészeti egyetemének hallgatói számára. Ez évben Lax Éva, Bernahrd Forck, Nicholas Parle, valamint Vashegyi György tart mesterkurzust.

Előjelentkezés: 2019. április 15. (20%-os kedvezmény)

Jelentkezési határidő: 2019. május 13.

A további információkkal és kedvezményekkel kapcsolatban keressék a Régi Zenei Napok hivatalos weboldalát: www.regizeneinapok.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
Strauss Elektrája a Berlini Állami Operaházban
Az UMZE kamaraegyüttesének pécsi koncertjéről

Más művészeti ágakról

Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Csáki László: Kék Pelikan


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés