bezár
 

zene

2019. 04. 11.
Régi Zenei Napok
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Régi Zenei Napok Idén 35. alkalommal kerül megrendezésre a Régi Zenei Napok. Mind a mellett, hogy mesterkurzuson való részvételre van lehetőség a régizenei tanulmányaikat mesterszinten folytatni kívánó hallgatóknak, a fesztivál páratlan  koncertkínálattal várja a historikus a régizenét kedvelő közönséget. A Filharmónia Magyarország által idén 35. alkalommal megrendezett Régi Zenei Napok 2019. június 29. és július 6. között kerül megrendezésre Vácon.

A meghirdetett mesterkurzusok – melyekhez világhírű közreműködőkkel fesztiválkoncertek is kapcsolódnak – remek továbbképzési lehetőséget nyújtanak a magyar és a külföldről érkező hivatásos muzsikusok és az ország valamennyi zeneművészeti egyetemének hallgatói számára. Ez évben Lax Éva, Bernahrd Forck, Nicholas Parle, valamint Vashegyi György tart mesterkurzust.

Klasszikus kedvencek 2018.

Előjelentkezés: 2019. április 15. (20%-os kedvezmény)

Jelentkezési határidő: 2019. május 13.

A további információkkal és kedvezményekkel kapcsolatban keressék a Régi Zenei Napok hivatalos weboldalát: www.regizeneinapok.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

About Me – a hetedik lemez
Mark Rothko lemezborítók
Rohmann Ditta Bach-sorozata
Slayer, Final World Tour, Bécs, Wiener Stadthalle, 2018. november 23.

Más művészeti ágakról

David Wark Griffith: Letört bimbók
Interjú Bazsó Adriennel színház-pedagógiáról, nyitottságról és kíváncsiságról, kezdésről és újrakezdésről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés