bezár
 

zene

2019. 04. 30.
Deck: „Fedélzeten az új arcok” - a sorozat első felvonása
Az A38 és a PIM bemutatja...
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Deck: „Fedélzeten az új arcok” - a sorozat első felvonása Friss hangok, ropogós szövegek és igazán jó arcok várnak május 7-én 19:00 órától, a hajó tetőteraszán. Pályakezdők lépnek színpadra és az irodalom határait feszegető produkciók adnak elő

Közös programsorozatot indít a Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 Hajó. Május 7-től a nyári szezon végéig minden kedden irodalommal és egyéb művészeti ágakkal kapcsolják össze a zenét. Négy különböző tematika alapján váltják majd egymást a programok: pályakezdők lépnek színpadra, az irodalom határait feszegető produkciók adnak elő, valamint életmű-koncertek, és kortárs estek is lesznek keddenként a Tetőteraszon.

Az első dátumon az első kötetnél járó szerzők kerülnek fókuszba.

Deck

Kik ők? A költő a szegedi bölcsészkaron magyart, médiát, pedagógiát és Pink Floydot hallgató Bék Timur. Az író első kötete előtt álló, magyart és hittant hallgató Regős Mátyás. A színész Jaskó Bálint, aki, miután 2007-ben végzett az Új színház stúdiójában, 2014-ig a KOMA független színházi társulat tagja volt, 2014-től pedig szabadúszó.

Az este zárásaként a Jammal & The GrooveTroop tubán, harsonán, szaxofonon, trombitán és dobon szólaltat meg a közkedvelt rap, pop és hip-hop, valamint saját dalokat.

HIRDETÉS

banner

A programot összeállításáért felel a fiatal tehetséggel dolgozó produkciós csapat, a SoundCam Productions és Szente Anita.

Jammal

Időpont:

2019.05.07-én 19:00 órától

Helyszín: 

A 38-as hajó tetőterasza

1117 Petőfi híd, budai hídfő

Jegyár: 500 ft

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

The Lazys: Tropical Hazards (2018)
Claudio Monteverdi: Poppea megkoronázása
Molnár Levente operaénekesi pályájáról, szerepekről, (nem csak) magyarországi operajátszásról

Más művészeti ágakról

art&design

Művészeti oktatás és továbbtanulási kisokos Művészeti oktatás és továbbtanulási kisokos
Válaszok arra, hogy miért, hogyan, illetve hova tovább?
Színház a karanténból: Milo Rau LENIN című előadásáról
irodalom

Az élőknek sem könnyű Az élőknek sem könnyű
Han Kang: Nemes teremtmények, Jelenkor, 2018.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés