bezár
 

zene

2019. 05. 25.
Budapest Parkban a Random Trip zenekar
Megalakulásának 10. évfordulóját ünnepli az RT
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Budapest Parkban a Random Trip zenekar Megalakulásának 10. évfordulóját ünnepli nagyszabású koncerttel, magyar és külföldi vendégzenészekkel a Random Trip zenekar a Budapest Parkban, június 6-án.

Delov Jávor, a zenekar dobosa és művészeti vezetője az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában elmondta, hogy a Budapest Parkban a tabáni hangulatot megidézve egy kisszínpadon kezdik el a jubileumi koncertet, majd nemzetközi és magyar sztárfellépőkkel egészülnek ki az este folyamán.

"Csaknem 300 művésszel zenéltünk együtt már a 10 év során" - idézte fel a zenész. Azt is hozzátette, hogy igyekeznek egyre inkább odafigyelni arra is, hogy az ismert művészek mellett az improvizációt kedvelő fiatal, feltörekvő tehetségeket is bemutassák a közönségnek.

A júniusi koncerten sztárvendégként fellép mások mellett Derrick McKenzie, a Jamiroquai dobosa, Vula Malinga és Brendan Reilly, a Basement Jaxx két énekese, DTale, a Sigma énekese és kongása, a magyar előadók közül pedig közreműködik Sena az Irie Maffiából, Tátrai Tibor gitárművész, Vitáris Iván, az Ivan & The Parazol énekese vagy Szebényi Dániel, a Kowalsky meg a Vega és az Electric Shock billentyűse is.

További információk a Facebook esemény oldalán olvashatóak. 

A kép forrása a Random Trip Facebook oldala. 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

Interjú Fejérvári Zoltánnal pályakezdésről, oktatásról, mentorokról, itthoni és külföldi lehetőségekről
Voicingers workshopok Budapesten
Ozone Mama, Asphalt Horsmen, Peter Kovary & The Royal Rebels, BNT, 2019. 08. 22.
Slash, VOLT Fesztivál, 2019. 06. 27.

Más művészeti ágakról

Interjú a FOMO című film rendezőjével, Hartung Attilával
Hartung Attila: FOMO – Megosztod és uralkodsz
Interjú Tero Kuitunen tervezővel, a Wild at Heart című kiállítás kurátorával
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Az önképzőkörtől a Carnegie Hallig Az önképzőkörtől a Carnegie Hallig
Interjú Fejérvári Zoltánnal pályakezdésről, oktatásról, mentorokról, itthoni és külföldi lehetőségekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés