bezár
 

építészet

2019. 06. 19.
Magyar sikerek a nemzetközi belsőépítészetben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Magyar sikerek a nemzetközi belsőépítészetben Boronkay Linda, a külföldön sikeressé vált belsőépítész nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy milyen út vezetett számára szakmai céljai eléréséig, és milyen a Soho House nevű privát klub megbízásából dolgozni. Elmondása szerint nagyban segítette a munkáját, hogy egész karrierje során meghallgatott másokat és bízott az elképzeléseiben, amelyek számos alapvető készségét fejlesztették.

Egy építészekből, dizájnerekből, és projektmenedzserekből álló csapat tagjaként Boronkay a vállalat legkülönbözőbb épületeinek tervezésében vett már részt szerte a világon, így többek között London, Párizs, New York, Hong Kong, és Isztambul is büszkélkedhet olyan komplexumokkal, amelyeknek megálmodásához a magyar építész is hozzájárult. 

Forrás: dezeenjobs.com

A művész egyébként az egyetemet követően szinte azonnal megalapította saját vállalkozását, majd a legkülönbözőbb stúdiókkal, cégekkel és alkotókkal dolgozott együtt: például Tom Dixonnal, Martin Brudnizkivel. Illetve Woods Bagottal is volt közös munkája. 

„Mindenért, amit meglátsz, megérzel, és megérintesz, amikor nálunk jársz, én felelek" - mondta el. „Egyszerűen imádom, hogy a projektek, amiken dolgoznunk kell, ennyire változatosak" - tette még hozzá.   

Forrás: dezeenjobs.com

Az építész, amellett, hogy az Európában és Ázsiában is egyre nagyobb teret nyerő Soho House projektjeiért felel, a vállalat kereskedelmi ágazatában, a Soho Home kezdeményezésben is aktívan tevékenykedik, ami főként bútorokra, berendezési tárgyakra és egyéb dizájnelemekre helyezi a hangsúlyt.

Forrás: dezeenjobs.com

Az interjú során azt is kifejtette Boronkay, hogy mennyire fontos összpontosítani és megfontoltan tervezni a munkája során, és azt is, hogy az érzelmi intelligencia legalább ugyanolyan fontos, mint az akadémiai tudás, ha az ő szakmájáról van szó.

Forrás: dezeen.com

Bélyegkép: cladglobal.com

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

építészet

Hatalmas méhkaptárra emlékeztető építmény New Yorkban
Thomas Heatherwick nagyot álmodott
építészet

Koncepció, kontextus, térbeliség Koncepció, kontextus, térbeliség
3h_3ház a Fugában
építészet

Így fedezd fel az épületeket díszítő geometriát! Így fedezd fel az épületeket díszítő geometriát!
Különutak - Karl-Heinz Adler és a magyar absztrakció

Más művészeti ágakról

színház

Problémadarab komoly problémákkal Problémadarab komoly problémákkal
Shakespeare-vendégelőadás Ján Klata rendezésében: Szeget szeggel
Nora Fingscheidt: Kontroll nélkül
színház

8in1 élmény 8in1 élmény
Textúra a Szépművészeti Múzeumban
irodalom

Kidobni a metafizikát Kidobni a metafizikát
Kritika Purosz Leonidasz „Egy férfi sosem hagyja félbe” című kötetéről (Magvető, 2019)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés