bezár
 

színház

2019. 11. 14.
Országos Táncjáték Fesztivált az Erzsébetligeti Színházban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Országos Táncjáték Fesztivált az Erzsébetligeti Színházban Szombaton rendezik meg a XVII. Országos Táncjáték Fesztivált Budapesten, az Erzsébetligeti Színházban a Táncpedagógusok Országos Szövetségének szervezésében.

A fesztiválon a legkülönfélébb táncstílusokat képviselő előadások láthatók, a klasszikus balettől a kortárs táncig - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Szkéné színház

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége a különböző stílust követő táncpedagógusokat - balettmestereket, társastánc-oktatókat, modern-kortárs tánc pedagógusokat - és az általuk képviselt intézményeket fogja össze. A szervezet tagjai közművelődési intézményekben, táncművészeti stúdiókban, alapfokú művészeti iskolákban és tánctagozatos általános iskolákban tanítanak.

A fesztivál 1998 óta ad lehetőséget a táncpedagógusoknak és a növendékeknek, hogy az 5-15 perces koreográfiák mellett hosszabb művekkel, táncelőadásokkal is bemutatkozhassanak és a szakmai zsűritől visszajelzést kapjanak munkájukról. Mint kiemelik, a rendezvény fontos az állandó szakmai kontroll megteremtése szempontjából is, emellett lehetőséget ad az ország különböző pontjaiból érkező táncosok, táncpedagógusok, alkotók, előadók tapasztalatcseréjére.

Kép: http://tancpedagogusok.hu/gallery/

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Shakespeare: Vízkereszt, vagy bánom is én a József Attila Színházban
Üvöltő szelek musical az Eötvös 10-ben
Rítus és mesterséges intelligencia, avagy Choy Ka Fai (SG/GR) Yishun lángokban című előadása a Trafóban

Más művészeti ágakról

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés