bezár
 

színház

2019. 11. 27.
Közzétette a Szegedi Szabadtéri Játékok a jövő évi alkotók névsorát
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Közzétette a Szegedi Szabadtéri Játékok a jövő évi alkotók névsorát Közzétette a Szegedi Szabadtéri Játékok a jövő évi alkotók névsorát: mások mellett Szirtes Tamás, Szente Vajk és Harangozó Gyula rendezéseit is láthatják a nézők.

A szervezők közlése szerint jövőre a Jézus Krisztus Szupersztárt a Madách Színház társulatával, Szirtes Tamás rendezésében mutatják be a Dóm téren. Juronics Tamást felkérték egy Shakespeare-klasszikus, a Sok hűhó semmiért című darab színpadra állítására.

Szkéné színház

Ismét látható lesz az Apáca show, a produkciót Szente Vajk állítja színpadra. Händel operáját, az Agrippinát Pányik Tamás rendezésében és Pál Tamás vezényletével láthatják majd az érdeklődők. Moliere egyik legnépszerűbb komédiáját, az Úrhatnám polgárt Herczeg T. Tamás rendezi - tartalmazza a közlemény.

A szervezők a legkisebbekre is gondoltak, így lesz a repertoáron családi mesebalett is. A 2019-es évadban sikerrel játszott Hófehérke és a hét törpét a játékok művészeti igazgatója, Harangozó Gyula rendezésében tekinthetik meg a nézők jövő nyáron a szegedi Dóm téren.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Karantén-Szentivánéj: korlátozott pezsgés és szerepkavalkád Karantén-Szentivánéj: korlátozott pezsgés és szerepkavalkád
Shakespeare Szentivánéji álma a londoni Bridge Theatre előadásában és a National Theatre közvetítésében
A Trojka Színházi Társulás Dekameron2020 című színházi kísérletéről
Színház a karanténból – Kincses sziget a londoni National Theatre-ből
színház

Ordító sokaság Ordító sokaság
Színház a karanténból: Jane Eyre színházban és neten 2 in 1

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Mindig vonzódtam a művészetekben a szélsőségekhez Mindig vonzódtam a művészetekben a szélsőségekhez
Interjú Kis Róka Csaba festőművésszel szakmai sikerekről, külföldön szerzett tapasztalatokról és a pályakezdő művészek lehetőségeiről
A Lehetnék bárki című antológiáról
art&design

Otthonka most Otthonka most
Urai Dorottya előszója Herbert Anikó aka Haniko kollázskötetéhez


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés