bezár
 

színház

2019. 11. 27.
Közzétette a Szegedi Szabadtéri Játékok a jövő évi alkotók névsorát
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Közzétette a Szegedi Szabadtéri Játékok a jövő évi alkotók névsorát Közzétette a Szegedi Szabadtéri Játékok a jövő évi alkotók névsorát: mások mellett Szirtes Tamás, Szente Vajk és Harangozó Gyula rendezéseit is láthatják a nézők.

A szervezők közlése szerint jövőre a Jézus Krisztus Szupersztárt a Madách Színház társulatával, Szirtes Tamás rendezésében mutatják be a Dóm téren. Juronics Tamást felkérték egy Shakespeare-klasszikus, a Sok hűhó semmiért című darab színpadra állítására.

Szkéné színház

Ismét látható lesz az Apáca show, a produkciót Szente Vajk állítja színpadra. Händel operáját, az Agrippinát Pányik Tamás rendezésében és Pál Tamás vezényletével láthatják majd az érdeklődők. Moliere egyik legnépszerűbb komédiáját, az Úrhatnám polgárt Herczeg T. Tamás rendezi - tartalmazza a közlemény.

A szervezők a legkisebbekre is gondoltak, így lesz a repertoáron családi mesebalett is. A 2019-es évadban sikerrel játszott Hófehérke és a hét törpét a játékok művészeti igazgatója, Harangozó Gyula rendezésében tekinthetik meg a nézők jövő nyáron a szegedi Dóm téren.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

színház

Problémadarab komoly problémákkal Problémadarab komoly problémákkal
Shakespeare-vendégelőadás Ján Klata rendezésében: Szeget szeggel
színház

Drágám, megjöttek a perverzek! Drágám, megjöttek a perverzek!
Többszörös orgazmus a Budapesti Anarchista Színház előadásában
Familie Flöz a CAFé-n
Háttérbeszélgetés Balog Józseffel a Thealter nemzetközi színházi fesztivál indulásáról és működéséről, kapcsolatrendszerekről, a fiatalok lehetőségeiről

Más művészeti ágakról

gyerek

Rajzolj nekem!
Idén az iskolai könyvtárakért rajzolnak az illusztrátorok a Pagonyban
irodalom

Egy ember, egy színész és a nyolcadik kerület Egy ember, egy színész és a nyolcadik kerület
Pál Dániel Levente: Egy ember nyolcadik kerülete, Athenaeum Kiadó, 2019


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés