bezár
 

zene

2019. 11. 28.
A PFZ is csatlakozik az Adakozó keddhez
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A PFZ is csatlakozik az Adakozó keddhez Jótékonyságra biztatva a zenebarátokat pécsi Pannon Filharmonikusok is csatlakozik az Adakozó kedd nevű nemzetközi kezdeményezéshez – tájékoztatta az együttes csütörtökön az MTI-t.

A zenekar közleményében felhívták a figyelmet arra, hogy kezdeményezésükkel a pécsi Kodály Központban 2020-ban olyan gyermekek és családok juthatnak koncertélményhez a jótékony zenebarátok segítségével, akiknek erre egyébként nem lenne lehetőségük.

Mint írták, aki a Pannon Filharmonikusok 2020-as koncertjeinek egyikére jegyet vált, lehetősége van arra, hogy koncertélménnyel ajándékozzon meg egy rászoruló családot. A felajánlást megtehetik a koncertlátogatók személyesen a Kodály Központ jegypénztárában, vagy online vásárolt jegy esetén a jegy elküldésével a tartrai.blanka@pfz.hu email címre.

Kitértek rá, az idén december 3-án kezdődő és karácsonyig tartó mozgalom során nemzetközileg intézmények és cégek százai hívják fel az adakozásra a figyelmet egy jó ügy érdekében. A jegyeket a zenekar karácsonyi csomagolásban segítő szervezeteken keresztül juttatja el ajándékként az arra vágyó rászoruló zenebarátoknak. A Pannon Filharmonikusok a közönségtől és támogatóktól adományként összegyűlt jegyek összegével megegyező mértékben szintén ajándékjegyet ad a rászorulók számára.

Kép forrása: Pannon Filharmonikusok

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
Schubert NOW bejátszókoncert a BMC-ben

Más művészeti ágakról

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés