bezár
 

irodalom

2019. 12. 05.
Mikulás napon Szentkuthy Miklósról
Tompa Máriával Balogh Endre beszélget a Kis Présházban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mikor máskor legyen szó a Kis Présházban (1111 Budapest, Bartók Béla út 44.) Szentkuthy Miklósról, ha nem Mikulás napján! És egyben arra is fény derül, miért jelenthető ki, hogy Szentkuthy a Présház névadója...

Tompa Mária az író hagyatékának lelkiismeretes gondozója. Most a Szentkuthy vonzásában. Visszaemlékezések, levelek, naplók, elemzések című friss kötete kapcsán került a figyelem középpontjába. 

Aki a helyszínen vásárol  a könyvből, ajándékba kap Szentkuthy Miklós Széljegyzetek Casanovához című kötetéből egy példányt.

A Facebook-eseményben lehet jelezni a részvételi szándékot https://www.facebook.com/events/868471660234565/

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

színház

A kritikus lét elviselhetetlen könnyűsége A kritikus lét elviselhetetlen könnyűsége
Ön/kritikusan a kritikáról beszélgetés a Három Hollóban 2020. január 14-én
Két Bohémélet rendezés az Operában
Interjú Erdély Mátyással az operatőri hivatásról, a siker kérdéseiről, a kamera mögött álló művész hazai és külföldi lehetőségeiről
Noah Baumbach: Házassági történet


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés