bezár
 

film

2020. 03. 25.
Online fesztivált rendez a Friss Hús a korábbi évek filmjeiből
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Online fesztivált rendez a Friss Hús a korábbi évek filmjeiből Hétfőn kezdődött volna a Friss Hús rövidfilmfesztivál. Ezért a szervezők a Friss Hús Online keretében hétfőtől mindennap más rövidfilmet osztanak meg a közönséggel a Friss Hús oldalán. 

Deák Dániel fesztiváligazgató a fesztivál Facebook-oldalán közzétett videoüzenetében elmondta, hogy mivel az idei eseménysorozatot nem lehet az eddig megszokott formában megtartani, online lehet pótolni (vagy éppen újranézni) a korábbi Friss Hús-filmeket.

A fesztivál korábbi díjnyertes és klasszikus filmjeihez ez alkalomból felkért filmesek, művészek, hírességek fűznek pár szót ajánlóként, például Reisz Gábor filmrendező ajánlotta a Rossz színész című alkotást, Márton Dániel filmjét, amiért Nagy Norbert a 2018-as Friss Húson megkapta a Legjobb színész díját. A Friss Hús Online második darabját, Lengyel Balázs Hármasban című, 2019-ben különdíjat nyert filmjét Kutzora Edina (Erik Sumo Band) szavai vezették be. A naponta kikerülő filmeket a Friss Hús honlapján és Facebook-oldalán lehet figyelemmel kísérni. 

A szervezők korábbi közleményükben elmondták: céljuk, hogy egy későbbi időpontban mindenképp megrendezzék a 2020-as Friss Húst – a járványügyi helyzettől is függően hamarosan bejelentik az idei fesztivál alternatív időpontját. 

Fotó, forrás: Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A 14. Frankofón Filmnapokról
Interjú Vermes Dorkával az Árni című első nagyjátékfilmjéről
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood
Hayao Miyazaki: A fiú és a szürke gém

Más művészeti ágakról

irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés