bezár
 

színház

2020. 04. 18.
Elmarad idén a TESZT színházi fesztivál
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elmarad idén a TESZT színházi fesztivál Elmarad az idén a 13. Temesvári Eurorégiós Színházi Találkozó (TESZT), amelyet a szervezők a koronavírus-járvány miatt csak 2021-ben tartanak meg.

A szervező temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház pénteki közlése szerint a fesztivált május végén tartották volma meg. A szervezők nem akarták még ebben az évben később megtartani a rendezvényt, ezért döntöttek úgy, hogy Temesvár csak 2021-ben ad otthont ismét a TESZT-nek.

Szkéné színház

Sok társulat jelentkezett a szervezők négy hónappal korábban meghirdetett nyílt felhívásukára, a válogatás sok erőfeszítést igényelt, ezért közölték a beválogatott előadások listáját.

A fesztiválra meghívást kapott egyebek mellett a Tatabányai Jászai Mari Színház, az észak-macedóniai Bitolai Nemzeti Színház, a Ljubljanai Mladinsko Ifjúsági Színház, az olasz Imperfect Dancers társulat, a Maribori Moment Egyesület, a Zombori Nemzeti Színház és az Újvidéki Szerb Nemzeti Színház, a Varsói Új Színház, a szlovén Via Negativa társulat, a szerb Vrooom Band, a román Contemporary Creative Dreamers, a Szabadkai Kosztolányi Dezső Színház és a Zágrábi Ifjúsági Színház.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Séta a fejekben és az utcákon Séta a fejekben és az utcákon
East End: Idővonal
Gimesi Dóra - Jeli Viktória: Regényes Shakespeare
Gondolatok a Cirkuszi Világnap délutánján
Interjú Réti Iringóval, aki bábszínész szakon végzett a Színművészetin, most Berlinben él, de játszott már Debrecenben, Grazban, sőt Palermóban is

Más művészeti ágakról

gyerek

Hová tűnt Lebegényi Lebéd repülője?
Új, családi Pagony kalandséta indult a kuflikkal
irodalom

Helyzetjel - Észak Helyzetjel - Észak
Ibsen a konyhában
irodalom

Két napig a test körül Két napig a test körül
A Test-symposium – Irodalom, elmélet és kritika című konferenciáról
zene

Ha beoltottak, mehetsz koncertre, Izraelben
Tel Avivban szabadtéri koncertet szerveznek a Covid-19 ellen beoltottaknak


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés