bezár
 

színház

2020. 04. 18.
Elmarad idén a TESZT színházi fesztivál
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elmarad idén a TESZT színházi fesztivál Elmarad az idén a 13. Temesvári Eurorégiós Színházi Találkozó (TESZT), amelyet a szervezők a koronavírus-járvány miatt csak 2021-ben tartanak meg.

A szervező temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház pénteki közlése szerint a fesztivált május végén tartották volma meg. A szervezők nem akarták még ebben az évben később megtartani a rendezvényt, ezért döntöttek úgy, hogy Temesvár csak 2021-ben ad otthont ismét a TESZT-nek.

Szkéné színház

Sok társulat jelentkezett a szervezők négy hónappal korábban meghirdetett nyílt felhívásukára, a válogatás sok erőfeszítést igényelt, ezért közölték a beválogatott előadások listáját.

A fesztiválra meghívást kapott egyebek mellett a Tatabányai Jászai Mari Színház, az észak-macedóniai Bitolai Nemzeti Színház, a Ljubljanai Mladinsko Ifjúsági Színház, az olasz Imperfect Dancers társulat, a Maribori Moment Egyesület, a Zombori Nemzeti Színház és az Újvidéki Szerb Nemzeti Színház, a Varsói Új Színház, a szlovén Via Negativa társulat, a szerb Vrooom Band, a román Contemporary Creative Dreamers, a Szabadkai Kosztolányi Dezső Színház és a Zágrábi Ifjúsági Színház.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Vendégségben Patikánál Vendégségben Patikánál
4. emelet, 66-os csengő
színház

Színház a koronav közepén (2) Színház a koronav közepén (2)
Szkéné-Picaro, Napszínház, Mándy Ildikó Társulata*
színház

A szánalom és részvét világjárványa A szánalom és részvét világjárványa
Színház a karanténból: Kovács Dominik – Kovács Viktor: Cifra palota
Interjú Rab Gyula tenor énekművésszel az énektanulmányok adta lehetőségekről, szerepeiről, hatásról és sikerről

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

A zenéért és a közönségért A zenéért és a közönségért
Interjú Oláh Vilmos Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, koncertmesterrel sikerről és korunk zenei piacának követelményeiről
Andrew Rossi: Az igazság nyomában: Félretájékoztatás és az álhírek ára
gyerek

Bogyó és Babóca 4. – Tündérkártyák
Július 9-én érkezik a mozikba a népszerű sorozat legújabb része


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés