bezár
 

film

2020. 05. 07.
Dokumentumfilmes kihívások, megoldások és lehetőségek a járvány idején
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Dokumentumfilmes kihívások, megoldások és lehetőségek a járvány idején A Magyar Dokumentumfilmesek Egyesülete megrendezi második nyilvános vitafórumát, a jelenlegi helyzetre való tekintettel online formában. A vitafórumon magyar filmes alkotók, forgalmazók, fesztivál képviselők beszélgetnek a kialakult helyzetről.

A beszélgetés során szó esik új nemzetközi workshop megoldásokról, online pitching felkészítésről, virtuális fesztiválokról és az online közönségtalálkozó tapasztalatairól. A fórum célja, hogy segítse a dokumentumfilmes szakmát új megoldásokkal és inspiráló ötletekkel a távolságtartás idején.

Az esemény 2020. május 15-én, 15:00 órakor élőben nézhető a MADOKE Facebook oldalán.
A fórum nyitott, de a részvételhez előzetes online regisztráció szükséges. Regisztrálni az email@madoke.hu emailcímen lehet. A tárgyban kérik feltüntetni: Regisztráció online akadémiára.

A MADOKE szeretettel vár minden érdeklődőt!

Forrás, fotó: MADOKE 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál
Interjú Vermes Dorkával az Árni című első nagyjátékfilmjéről
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood

Más művészeti ágakról

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Nils Frahm: Day


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés