bezár
 

film

2020. 05. 07.
Dokumentumfilmes kihívások, megoldások és lehetőségek a járvány idején
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Dokumentumfilmes kihívások, megoldások és lehetőségek a járvány idején A Magyar Dokumentumfilmesek Egyesülete megrendezi második nyilvános vitafórumát, a jelenlegi helyzetre való tekintettel online formában. A vitafórumon magyar filmes alkotók, forgalmazók, fesztivál képviselők beszélgetnek a kialakult helyzetről.

A beszélgetés során szó esik új nemzetközi workshop megoldásokról, online pitching felkészítésről, virtuális fesztiválokról és az online közönségtalálkozó tapasztalatairól. A fórum célja, hogy segítse a dokumentumfilmes szakmát új megoldásokkal és inspiráló ötletekkel a távolságtartás idején.

Az esemény 2020. május 15-én, 15:00 órakor élőben nézhető a MADOKE Facebook oldalán.
A fórum nyitott, de a részvételhez előzetes online regisztráció szükséges. Regisztrálni az email@madoke.hu emailcímen lehet. A tárgyban kérik feltüntetni: Regisztráció online akadémiára.

A MADOKE szeretettel vár minden érdeklődőt!

Forrás, fotó: MADOKE 

HIRDETÉS

banner
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kettős interjú a Békeidő rendezőjével, Hajdu Szabolccsal és a film egyik meghatározó szereplőjével, Wrochna Fannival
Great Gerwig: Kisasszonyok

Más művészeti ágakról

irodalom

Az élőknek sem könnyű Az élőknek sem könnyű
Han Kang: Nemes teremtmények, Jelenkor, 2018.
The Lazys: Tropical Hazards (2018)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés