bezár
 

film

2020. 05. 31.
Van történeted az alkoholról?
Kisfilmpályázat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Van történeted az alkoholról? Videópályázatot hirdet középiskolásoknak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Fogadó Pszichoszociális Szolgálata Van történeted az alkoholról? címmel.

Van történeted az alkoholról? címmel kisfilmpályázatot hirdet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Fogadó Pszichoszociális Szolgálata. A pályázatra 14 és 20 év közötti, Pest megyében tanuló középiskolás diákok küldhetnek be legalább egy, de legfeljebb négyperces kisfilmeket. Egyénileg és csoportosan is lehet pályázni animációkkal, filmetűdökkel, fikciókkal, zenés-verses klipekkel, tudományos-ismeretterjesztő filmekkel, portréfilmekkel és kísérleti filmekkel. A legjobb egyéni pályázók és csoportok vásárlási utalványt nyernek.

Beérkezési határidő: 2020. július 1.

Bővebb információ:

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Fogadó Pszichoszociális Szolgálata;
E: videopalyazatmalta2020@gmail.com
I: http://kimondhato.hu/palyazat/

Illusztráció: pexels

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Lichter Péter – Máté Bori: A horror filozófiája
Hajdu Szabolcs: Békeidő
Interjú Csepeli Eszter operatőrrel önismeretről, fejlődési folyamatról és meghatározó pillanatokról
Berlinale, 2020. február 20–március 1.

Más művészeti ágakról

Milan Kundera A lét elviselhetetlen könnyűsége
A Lehetnék bárki című antológiáról
art&design

A nemzeti védőfelszerelés körülményeiről A nemzeti védőfelszerelés körülményeiről
Interjú Molnár Judit Lillával


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés