bezár
 

film

2020. 07. 04.
Elkezdődött a tizedik Szánsájn fesztivál a Cirko-Gejzír moziban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elkezdődött a tizedik Szánsájn fesztivál a Cirko-Gejzír moziban Díjnyertes filmekből rendezi szokásos nyári fesztiválját a Cirko-Gejzír mozi 2020. július 2. és 29. között. Több mint nyolcvan film, frissítő italok és nyári hangulat várja a közönséget az ötödik kerületi artmoziban már hagyománnyá vált Szánsájnon, ahol olyan közönségsikereket vetítenek újra, mint például a Paterson, az Élősködők, vagy az Izlandi amazon. 

A Szánsájn 2020 fesztiválon a korábbi évek hagyományait felelevenítve hűsítő nyári italok kíséretében mozizhat a közönség. Több mint három héten át a Cirko Film és a Mozinet elmúlt években bemutatott filmjeit vetítik majd. Naponta mintegy három alkotás kerül újra műsorra az elmúlt évek magyar és nemzetközi filmes termésének legjavából.

Az előadások között lesznek európai vígjátékok (Együtt megyünk, Egy szó, mint száz: szerelem!, Férfiak fecskében, Szerelmes SMS), Berlinben, Cannes-ban és Velencében díjazott alkotások (Lavina, Portré egy lángoló fiatal lányról, Bolti tolvajok, A négyzet, Élősködők), történelmi és társadalmi drámák (Volt egyszer egy Németország, Foxtrott, Vörös ügynök), illetve a Cirko közönségének legnagyobb kedvenceit (Kedi – Isztambul macskái, Paterson, Toni Erdmann, Könyvesbolt a tengerparton) is újra meg lehet nézni.

A fesztivál vetítéseire a Cirko-Gejzír mozi normál jegyárain lehet jegyet váltani, illetve a Cirko-bérletek is érvényesek. Minden jegy mellé hűsítő italok járnak ajándékba. 

A Szánsájn fesztivál részletes programja a Cirko-Gejzír honlapján található. 

Szánsájn

Forrás: Cirko Film

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Pablo Larraín: Ema
Rodrigo Sorogoyen – Leticia Dolera – Carlos Marques-Marcet – Elena Martín – Paula Ortiz: Otthon
Lichter Péter – Máté Bori: A horror filozófiája

Más művészeti ágakról

színház

Hommage à Róna Viktor Hommage à Róna Viktor
„Herceg a vasfüggöny mögött”
Interjú Hudi Lászlóval a Mozgó Ház Társulásról, munkamódszerekről, külföldi lehetőségekről
színház

Shakespeare járvány idején Shakespeare járvány idején
Gyulai Shakespeare Fesztivál 2020
Interjú Ladányi Andreával magyarországi és külföldi tapasztalatairól, lehetőségeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés