bezár
 

art&design

2020. 09. 30.
Online beszélgetéssorozat indul az antikvitások világáról
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Online beszélgetéssorozat indul az antikvitások világáról Hat órai tea stílusosan címmel online beszélgetéssorozat indul az antikvitások világáról a Falk Miksa utcai galériák és antikkereskedések összefogásában; a sorozat első, szerdai állomásán a szecessziós ékszerekről lesz szó.

A kéthetente szerdánként jelentkező sorozatban a neves szakértőkkel Balázs Kata újságíró beszélget, de a Zoom alkalmazás segítségével az érdeklődők is feltehetik kérdéseiket - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

Első alkalommal Alt Andrea ékszerszakértő és Tar Judit, az Antik & Modern ékszerszalon tulajdonosa lesz a vendég a Magyar Szecesszió Házban.

Október 14-én egzotikus tájakra kalauzolják az érdeklődőket, többek között a japán kardokról tartanak beszélgetést. Október utolsó szerdáján pedig a 19. századi állatábrázolásokról lesz szó a festészetben. November 11-én a barokk kortól a klasszicizmusig ismerheti meg a közönség a bútorok történetét, november 25-én pedig a századfordulók szalonjainak világát idézik meg a beszélgetésen.

A sorozat meghívott vendégei között van Moró Lajos és Csörge Csaba, valamint Nagy Zsófia, a Bodó Galéria és Aukciósház szakértője és Pethő Katalin, a P & T Galéria társtulajdonosa is.

Egyelőre öt ingyenes előadás tartanak, de a szervezők tervezik a tavaszi folytatást.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Papageorgiu Andrea alkotásai a Barabás Villában
Megnyitószöveg Borbély Zita Egy komposzt mintázatai című kiállításához
art&design

Koleszár Stella kiállítása a Kis Présházban (1111 Budapest, Bartók Béla út 44.)
art&design

Interjú Révész Emese művészettörténésszel

Más művészeti ágakról

Csáki László: Kék Pelikan
A 14. Frankofón Filmnapokról
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés