bezár
 

zene

2020. 10. 18.
Bábos dalestek az Eiffel Műhelyházban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bábos dalestek az Eiffel Műhelyházban Bábos dalestet ad Kolonits Klára koloratúrszoprán és Mukk József tenor a Színház- és Filmművészeti Egyetem bábrendező osztályának közreműködésével a budapesti Eiffel Műhelyházban október 22-én és 25-én.

Október 22-én 16 órától Kolonits Klára drámai koloratúrszoprán, az Opera kétszeres Kamaraénekese Szergej Rahmanyinov Puskin, Blok, Hugo és Musset verseire komponált dalaiból válogat Zsoldos Bálint zongorakíséretével. A műsor kiegészül Gardenö Klaudia bábrendező hallgató Vocalise című, szöveg nélküli performanszával.

Október 25-én, szintén 16 órától Mukk József Bartók-Pásztory-díjas tenor Franz Schubert A szép molnárlány című, Wilhelm Müller verseire komponált dalciklusát adja elő Dallos Erika zongorakíséretével. A Harangi Mária rendezte műsort Siflis Anna A molnár és a patakhoz készített báb-performansza teszi teljessé. Az előadásban közreműködik L. Nagy Attila és Bánky Sára bábművész.

A sorozat folytatásában novemberben Bátori Évát, decemberben Németh Juditot hallhatják az érdeklődők.

Kép: Magyar Állami Operaház Hivatalos Oldala

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Michelle Marly, Maria Callas, a díva regényéről
Bartók összes hegedűs kamaraműve/1
Háttérinterjú Böröcz Balázzsal, a Pilvax Studio alapító-vezetőjével arculattervezésről, művészetmenedzsmentről, vizuális kommunikációról

Más művészeti ágakról

Barátság a négy fal között – POKET-Amigos kötetbemutató
irodalom

Csak mozgásként értelmezhető Csak mozgásként értelmezhető
Beszélgetés a nappaliban Tompa Andreával, 2. rész
Interjú Pohárnok Gergellyel külföldi munkákról, az operatőri pálya sikereiről és – egyebek mellett – a Taxidermia izgalmas utóéletéről
gyerek

Vigyázzatok a szellemtrutymóval! Vigyázzatok a szellemtrutymóval!
Magdalena Hai: Rémálmok kisboltja 1. – A csúf csikipor


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés