bezár
 

film

2020. 11. 17.
Már kaphatók a jegyek a Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztiválra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már kaphatók a jegyek a Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztiválra A közel évtizedes múltra visszatekintő fesztivált ebben az évben kizárólag online tartják meg, a vetítések a Budapest Film Zrt. Távmozi rendszerén (a Puskin és a Művész Távmoziban) lesznek láthatók országszerte – tájékoztatták a prae.hu portált a szervezők.

Idén mintegy húsz filmmel és számos kísérőprogrammal érkezik a „Zsifi”. A filmek internetes streamközvetítéssel lesznek elérhetők: ahogy a „hagyományos” moziban is, a műsorban szereplő filmeket a programban megjelölt időpontokban lehet megtekinteni Magyarország egész területén számítógépen, tableten, esetleg mobiltelefonon.

A fesztiválon az elmúlt évek legjobb, a zsidó kultúrát, életmódot, emlékezetet bemutató filmjei láthatók; az idei válogatásban többek között Németországból, az Egyesült Államokból, Oroszországból, Ausztriából, Norvégiából, Izraelből és Magyarországról találhatók alkotások. A programot az Ellenállás című amerikai film nyitja majd meg november 24-én, főszerepben Jesse Eisenberggel (A közösségi háló, Szemfényvesztők), további szerepekben Röhrig Gézával és Kerekes Vicával.

Bővebb információ és jegyvásárlás itt érhető el.

Kép és videó: Budapest Film Távmozi

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Denis Villeneuve: Dűne – Második rész
Interjú Vermes Dorkával az Árni című első nagyjátékfilmjéről
Hayao Miyazaki: A fiú és a szürke gém

Más művészeti ágakról

Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban
irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
irodalom

Mechiat Zina volt a Boggie: Költőim rendezvénysorozat februári vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés