bezár
 

irodalom

2021. 02. 18.
Lehet pályázni a Szép Magyar Könyv díjakra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Lehet pályázni a Szép Magyar Könyv díjakra A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése 2021-ben is meghirdeti a legszínvonalasabb kivitelezésű magyar könyvek számára a Szép Magyar Könyv 2020 díjakért folyó versenyt. 

A díjak odaítéléséről idén is az MKKE Elnöksége által felkért öttagú szakmai zsűri dönt. Az MKKE díjain kívül a közjogi méltóságok és kulturális intézmények különdíjakat ajánlanak fel és a zsűri ajánlása alapján döntenek a díjazandókról.

A verseny eredményhirdetése 2021. június 10-én, a 92. Ünnepi Könyvhét nyitónapján lesz. A díjazott kiadványokat a Könyvheti Prospektusban és online felületeiken teszik közzé.

A pályázat győztesei Szép Magyar Könyv Díjban és 200.000 Ft támogatásban részesülnek. A jelentkezés határideje 2021. március 15.

A pályázat részletes tudnivalói megismerhetők az MKKE hivatalos honlapjáról, további információk az iroda@mkke.hu címen kérhetők.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Bolyongás a szemétösvényeken Bolyongás a szemétösvényeken
Selyem Zsuzsa: Az első világvége, amit együtt töltöttünk, Jelenkor, 2020.
irodalom

Édesvízbe zárt Neptun Édesvízbe zárt Neptun
Nádasdy Ádám, A szakállas Neptun, Magvető, 2020.

Más művészeti ágakról

zene

Ha beoltottak, mehetsz koncertre, Izraelben
Tel Avivban szabadtéri koncertet szerveznek a Covid-19 ellen beoltottaknak
art&design

"A rajzolás főleg annak konfigurációja, amit látunk"
Paul Cézanne (1839-1906) rajzaiból és akvarelljeiből nyílik kiállítás nyáron a New York-i Modern Művészetek Múzeumában (MoMA)
Visky Ábel: Mesék a zárkából
A 2021. február 21-i előadások


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés