bezár
 

zene

2021. 03. 10.
Bartók világverseny és fesztivál a Zeneakadémián
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Bartók világverseny és fesztivál a Zeneakadémián A Liszt Ferenc Zeneakadémia vonósnégyes versenyt hirdet a 2021-es Bartók Világverseny és Fesztivál alkalmából.  

A hatéves ciklusból álló komolyzenei versenysorozat következő fordulója 2021. október 25-31 között rendezik meg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. A versenyre a bartokworldcompetition.hu weboldalán jelentkezhetnek a vonósnégyesek 2021. április 30-ig. A videófelvételek alapján tartott válogatót egy három részből álló sorozat követi, (elődöntő, középdöntő, döntő) melyet élő közvetítésben figyelemmel kísérhet a közönség.

A versennyel és a jelentkezéssel kapcsolatos további információk ezen a linken érhetőek el.

A kép forrrása: bartokworldcompetition.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A zenei paródia esztétikai problémái a 18. századi vokális zenében
Bach: szonáták és partiták hegedűre Itzhak Perlman előadásában
A 2021. február 21-i előadások

Más művészeti ágakról

Interjú Réti Iringóval, aki bábszínész szakon végzett a Színművészetin, most Berlinben él, de játszott már Debrecenben, Grazban, sőt Palermóban is
art&design

Geometrizált humanizmus Geometrizált humanizmus
Interjú Ábel Tamás üvegművésszel sikerről, külföldi kapcsolatépítésről, magyarországi megélhetésről, valamint művészeti ága helyzetéről
építészet

A fényűzés rabjai A fényűzés rabjai
Visszatekintés a Cristóbal Balenciaga Museoa történetére az épület megnyitásának 10. évfordulója alkalmából
gyerek

Gyerekdalok a csúcson!
Hiánypótló gyerekdalok, kortárs vers és zene kicsiknek és nagyoknak az IGYIC szervezésében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés