bezár
 

film

2021. 03. 11.
Tárgyanimációs pályázatot hirdet a Trafó
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tárgyanimációs pályázatot hirdet a Trafó Tárgyanimációs kisfilmekkel lehet jelentkezni a Trafó Kortárs Művészetek Háza Gondolat Generátor elnevezésű színházi nevelési műhelye által kiírt Living Space / Élő-tér című alkotópályázatra; a pályaműveket március 26-ig lehet leadni.

Az otthoni terekre és tárgyakra fókuszáló pályázatra előképzettségtől függetlenül bárki jelentkezhet, egyénileg vagy csoportosan készített, maximum 2 perces videóval.

A pályaműveket szakmai zsűri bírálja el: Ágh Márton látvány-, díszlet- és jelmeztervező, Kálmán Eszter jelmez- és díszlettervező és Teszárek Csaba bábszínész - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

A nyertes alkotásokat a Trafó online előadásai előtt láthatják a nézők, de megjelennek az intézmény különféle csatornáin is. Az alkotók trafós jegyekkel gazdagodnak, az első három helyezett további élményeket is nyer. Az eredményhirdetést április 16-án tartják.

A pályázat mellett a Gondolat Generátor elindította a Mindenkiház elnevezésű online közösségi terét, amelyet a civilekből álló #mindenkitörténet csoporttal közösen hozott létre. A látogatók maguk is hozzájárulhatnak a ház bővítéséhez: gondolataik, történeteik, fotók feltöltésével. A mindenkihaz.net oldalon elérhető online tér szobái és az ott található tárgyak különféle aktivitási lehetőségeket rejtenek - olvasható a tájékoztatóban.

A #mindenkitörténet a Gondolat Generátor edukációs műhelyének civilekből álló színházi alkotócsoportja, amelynek tagjai először 2018-ban találkoztak, hogy saját húszéves kori történeteikből létrehozzanak egy előadást a Trafó 20. születésnapjára. Azóta a csoport együtt maradt, hogy a különböző művészeti formákkal kísérletezve az együttgondolkodás és -alkotás örömét megossza a szélesebb közönséggel - áll a tájékoztatóban.

 

Fotó: trafo.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Viktor Kosakovskiy: Gunda
Darius Marder: Sound of Metal
J Blakeson: Fontos vagy nekem
Dér Asia, Haragonics Sára: Anyáim története

Más művészeti ágakról

A Magyar Kultúra című kulturális folyóirat debütáló száma
irodalom

Értékelés, felolvasás, lazulás Értékelés, felolvasás, lazulás
SZÍN Szépírónők Évadzáró Buli
irodalom

Jól rontani Jól rontani
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 2. nap
art&design

Kereszt a világ végén Kereszt a világ végén
Keresztes Zoltán oroszországi fényképeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés