bezár
 

film

2021. 03. 11.
Tárgyanimációs pályázatot hirdet a Trafó
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tárgyanimációs pályázatot hirdet a Trafó Tárgyanimációs kisfilmekkel lehet jelentkezni a Trafó Kortárs Művészetek Háza Gondolat Generátor elnevezésű színházi nevelési műhelye által kiírt Living Space / Élő-tér című alkotópályázatra; a pályaműveket március 26-ig lehet leadni.

Az otthoni terekre és tárgyakra fókuszáló pályázatra előképzettségtől függetlenül bárki jelentkezhet, egyénileg vagy csoportosan készített, maximum 2 perces videóval.

A pályaműveket szakmai zsűri bírálja el: Ágh Márton látvány-, díszlet- és jelmeztervező, Kálmán Eszter jelmez- és díszlettervező és Teszárek Csaba bábszínész - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

A nyertes alkotásokat a Trafó online előadásai előtt láthatják a nézők, de megjelennek az intézmény különféle csatornáin is. Az alkotók trafós jegyekkel gazdagodnak, az első három helyezett további élményeket is nyer. Az eredményhirdetést április 16-án tartják.

A pályázat mellett a Gondolat Generátor elindította a Mindenkiház elnevezésű online közösségi terét, amelyet a civilekből álló #mindenkitörténet csoporttal közösen hozott létre. A látogatók maguk is hozzájárulhatnak a ház bővítéséhez: gondolataik, történeteik, fotók feltöltésével. A mindenkihaz.net oldalon elérhető online tér szobái és az ott található tárgyak különféle aktivitási lehetőségeket rejtenek - olvasható a tájékoztatóban.

A #mindenkitörténet a Gondolat Generátor edukációs műhelyének civilekből álló színházi alkotócsoportja, amelynek tagjai először 2018-ban találkoztak, hogy saját húszéves kori történeteikből létrehozzanak egy előadást a Trafó 20. születésnapjára. Azóta a csoport együtt maradt, hogy a különböző művészeti formákkal kísérletezve az együttgondolkodás és -alkotás örömét megossza a szélesebb közönséggel - áll a tájékoztatóban.

 

Fotó: trafo.hu

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Csáki László: Kék Pelikan
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál
Beszélgetés Hevér Dániel rendezővel és Kertész Zsanett forgatókönyvíróval a Valami madarak című filmjükről

Más művészeti ágakról

Roy Jacobsen: A láthatatlanok című regényéről
Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés