bezár
 

zene

2021. 03. 14.
Balogh Ádám zongoraestje
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Balogh Ádám zongoraestje A Bartók Emlékház ünnepi hangversenyre készül Balogh Ádám zongoraművésszel Bartók Béla születésnapja alkalmából.

2021. március 25-én 18.00-kor a Bartók Emlékház Facebook oldalán élő közvetítésben hallhatjuk és láthatjuk a Bartók Világverseny II. díjazottját, Balogh Ádámot. Az ünnepelt zeneszerző számos zseniális alkotása mellett, belekóstolhatunk J. S. Bach Ich ruf zu dir című korálelőjátékába Busoni átiratán keresztül. Az est további részében megszólalnak Liszt Ferenc „szürke felhői” és Stravinsky jól ismert tűzmadara.

Az ünnepi hangversenyről további információk az alábbi linken érhetőek el:  https://bartokemlekhaz.hu/programok/

Fotó: port.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A zenei paródia esztétikai problémái a 18. századi vokális zenében
Interjú Baráti Kristóffal pályakezdésről, menedzselésről, külföldi lehetőségekről
A 2021. február 18-i előadások

Más művészeti ágakról

J Blakeson: Fontos vagy nekem
gyerek

Zseblámpás könyvek: új könyvsorozat a Pagonytól
Első egyedül olvasós könyvek 7-10 éves gyerekeknek


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés