bezár
 

zene

2021. 03. 18.
Pusker Júlia diplomakoncertje
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Pusker Júlia diplomakoncertje Élő közvetítésben hallhatjuk Pusker Júlia, Junior Prima díjas hegedűművész diplomakoncertjét a Queen Elisabeth Music Chapel Youtube-csatornáján.  

Pusker Júlia, a Junior Prima és Cziffra Fesztivál Tehetség díjas hegedűművész diplomakoncertjét egyenesen Brüsszelből követhetjük élő adásban. Az est folyamán Johannes Brahms három hegedű-zongoraszonátáját hallhatjuk, melyeket Christia Hudziy kísér zongorán.

A fiatal művész 5 éves korában kezdett hegedülni, tanulmányait a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, majd a londoni Royal Academy of Music falai között végezte. Pusker Júlia 2016 októberétől a brüsszeli Queen Elisabeth Music Chapel rezidens művésze, Augustin Dumay irányítása alatt.

Fotó: Kurt Chan

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Tornyai Péterrel érvényesülésről, külföldi lehetőségekről, a zenei tevékenység sokszínűségéről, célokról
Our New Orleans: A Benefit Album for the Gulf Coast
Nagy Ákos zeneszerzővel Lineaments I. című lemeze kapcsán beszélgettünk
Születésének századik évfordulójára

Más művészeti ágakról

Interjú Réti Iringóval, aki bábszínész szakon végzett a Színművészetin, most Berlinben él, de játszott már Debrecenben, Grazban, sőt Palermóban is
art&design

Geometrizált humanizmus Geometrizált humanizmus
Interjú Ábel Tamás üvegművésszel sikerről, külföldi kapcsolatépítésről, magyarországi megélhetésről, valamint művészeti ága helyzetéről
gyerek

13 Pagony könyv az évtized legjobb gyerekkönyvei között!
A zsűri szavazatai alapján a Boszorkánycica az évtized gyerekkönyve!
gyerek

Gyerekdalok a csúcson!
Hiánypótló gyerekdalok, kortárs vers és zene kicsiknek és nagyoknak az IGYIC szervezésében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés