bezár
 

zene

2021. 03. 30.
Júliusban jön a Fesztivál Akadémia Budapest
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Júliusban jön a Fesztivál Akadémia Budapest Idén július 16-25. között rendezik meg a 6. Fesztivál Akadémia Budapestet Családfák címmel, három fő helyeszínen: a Zeneakadémián, a BMC-ben, illetve a Hagyományok Házában – olvasható a fesztivál honlapján.

A fesztivál művészeti vezetői, Kokas Katalin és Kelemen Barnabás, minden eddiginél sűrűbb programmal és névsorral készülnek. A idei FAB témája a családfák:  hogy mit kaptunk a megelőző nemzedékektől, mit viszünk tovább, és mit adunk át az utánunk következőknek. Mik a gyökereink, milyen a törzsünk, merre nyúlnak az ágaink – írják.

Ahogy megszokhattuk, sokszínű program várja majd az érdeklődőket: kamarazenei koncertek világsztárokkal, előadások, kerekasztalbeszélgetések, mesterkurzusok, kiállítások, különleges helyszíneken rendezett hangversenyek. Pontos műsorral és további részletekkel április végén jelentkeznek a szervezők.

Meghívott művészek között van Nicolas Altstaedt, Baráti Kristóf, Joshua Bell, Jonathan Cohen, Fenyő László, Vilde Frang, José Gallardo, Gidon Kremer, Alexander Lonquich, Mischa Maisky, Maxim Rysanov, együttesek közül pedig fellép a Kremerata Baltica és a Kelemen Kvartett.

Négyzetes kép a leadben: facebook.com

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Nagy Ákos zeneszerzővel Lineaments I. című lemeze kapcsán beszélgettünk
A 2021. február 21-i előadások
Zeneakadémia, 2021., február 8., koncertfelvétellel mutatjuk


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés