bezár
 

film

2021. 05. 05.
Elindult a Freeszfe Egyesület Patreon oldala
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elindult a Freeszfe Egyesület Patreon oldala Az egyesületet havi rendszerességgel és egyszeri összeggel is lehet támogatni. 

Az alábbiakban a Freeszfe Egyesület közleményét közöljük.

"Kedves Támogatóink!

 

Örömmel jelentjük, elindítottuk Patreon oldalunkat, melyen keresztül akár havi rendszerességgel is támogathattok bennünket, és már e hónaptól fogva bevonódhattok az Egyesület életébe.

 

- Hírlevelet küldünk számotokra, hogy értesüljetek minden aktualitásról a Freeszfe Egyesülettel kapcsolatban.

- Ezen a felületen is elérhetitek a ’Szabad az E – Freeszfe TV’ adásait.

- Meghallgathatjátok a rendszeresen jelentkező hangoskönyv adásunkat, amiben az Egyesület tanulói olvasnak fel verseket és novellákat. Ajánlhattok is a hangoskönyv sorozatunkba olyan műveket, amelyeket szeretnétek, ha a hallgatók felolvasnának.

- Exkluzív tartalmakhoz kaptok hozzáférést, betekintést engedünk az Egyesületben zajló alkotófolyamatokba: werk-fotók, werk-videók, filmnovellák, látványtervek válnak láthatóvá.

- Részt vehettek a rendszeres időközönként jelentkező online filmklubunkon és olvasókörünkön, melyeket hallgatók és oktatók közösen tartanak.

- A pandémiás helyzet elmúltával pedig eseményeket is szervezünk majd: főpróbák, premier előtti filmvetítések, épületbejárások és sok-sok izgalmas program vár még rátok!

 

Az Egyesület a már meglévő hallgatók oktatása mellett számos hosszútávú tervvel rendelkezik.

 

Amilyen hamar csak lehet, szeretnénk új tanulókat és oktatókat soraink között tudni, ezért különböző képzések és workshopok elindítását tervezzük. Ezen kívül otthont szeretnénk találni, és azt tevékenységünkhöz illően berendezni. Egy olyan közösségi alkotóműhelyt képzelünk el, ahol nem csak tanulni tudunk, hanem bemutatni mindazt, amire büszkék vagyunk. Ezt pedig természetesen a minket támogató közösség minél intenzívebb bevonásával tervezzük.

 

Ahhoz, hogy céljaink megvalósuljanak, rengeteg segítségre van szükségünk. A közösség tagjai jelen pillanatban mindenféle ellenjuttatás nélkül végzik az Egyesület fennmaradásához szükséges munkát: oktatnak, adminisztrálnak, terveznek, szerveznek. Hosszú távon ez azonban nem fenntartható, ezért Rátok is szükségünk van! Minden támogatásnak örülünk, a legfontosabb most számunkra a kiszámíthatóság.

 

Ezért, kérünk benneteket, ha tehetitek, állítsátok be a havi rendszerességű támogatást itt, a Patreonon:

https://www.patreon.com/freeszfe

 

Ha csak egyszeri összeggel támogatnál minket, arra is van lehetőség:

A Freeszfe Egyesület számlaszáma

 

Köszönjük!

 

Freeszfe Egyesület"

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A nemzetközi versenyprogram filmjei a 9. Friss Hús Budapesti Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon
Darius Marder: Sound of Metal
Thomas Vinterberg: Még egy kört mindenkinek

Más művészeti ágakról

színház

Hamlet, Titus és Célkereszt: mai fiatalok Shakespeare-ütközésekben Hamlet, Titus és Célkereszt: mai fiatalok Shakespeare-ütközésekben
A Webszínház Shakespeare/37 sorozata folytatódik
irodalom

Egy szó megtisztítása Egy szó megtisztítása
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 1. nap
irodalom

De vajon mi az, ami rejtve marad? De vajon mi az, ami rejtve marad?
A Margó Irodalmi Fesztivál harmadik napja
irodalom

Hangulatjelentés is, igaz is Hangulatjelentés is, igaz is
A Margó Irodalmi Fesztivál második napjáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés