bezár
 

film

2021. 05. 05.
Elindult a Freeszfe Egyesület Patreon oldala
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elindult a Freeszfe Egyesület Patreon oldala Az egyesületet havi rendszerességgel és egyszeri összeggel is lehet támogatni. 

Az alábbiakban a Freeszfe Egyesület közleményét közöljük.

"Kedves Támogatóink!

 

Örömmel jelentjük, elindítottuk Patreon oldalunkat, melyen keresztül akár havi rendszerességgel is támogathattok bennünket, és már e hónaptól fogva bevonódhattok az Egyesület életébe.

 

- Hírlevelet küldünk számotokra, hogy értesüljetek minden aktualitásról a Freeszfe Egyesülettel kapcsolatban.

- Ezen a felületen is elérhetitek a ’Szabad az E – Freeszfe TV’ adásait.

- Meghallgathatjátok a rendszeresen jelentkező hangoskönyv adásunkat, amiben az Egyesület tanulói olvasnak fel verseket és novellákat. Ajánlhattok is a hangoskönyv sorozatunkba olyan műveket, amelyeket szeretnétek, ha a hallgatók felolvasnának.

- Exkluzív tartalmakhoz kaptok hozzáférést, betekintést engedünk az Egyesületben zajló alkotófolyamatokba: werk-fotók, werk-videók, filmnovellák, látványtervek válnak láthatóvá.

- Részt vehettek a rendszeres időközönként jelentkező online filmklubunkon és olvasókörünkön, melyeket hallgatók és oktatók közösen tartanak.

- A pandémiás helyzet elmúltával pedig eseményeket is szervezünk majd: főpróbák, premier előtti filmvetítések, épületbejárások és sok-sok izgalmas program vár még rátok!

 

Az Egyesület a már meglévő hallgatók oktatása mellett számos hosszútávú tervvel rendelkezik.

 

Amilyen hamar csak lehet, szeretnénk új tanulókat és oktatókat soraink között tudni, ezért különböző képzések és workshopok elindítását tervezzük. Ezen kívül otthont szeretnénk találni, és azt tevékenységünkhöz illően berendezni. Egy olyan közösségi alkotóműhelyt képzelünk el, ahol nem csak tanulni tudunk, hanem bemutatni mindazt, amire büszkék vagyunk. Ezt pedig természetesen a minket támogató közösség minél intenzívebb bevonásával tervezzük.

 

Ahhoz, hogy céljaink megvalósuljanak, rengeteg segítségre van szükségünk. A közösség tagjai jelen pillanatban mindenféle ellenjuttatás nélkül végzik az Egyesület fennmaradásához szükséges munkát: oktatnak, adminisztrálnak, terveznek, szerveznek. Hosszú távon ez azonban nem fenntartható, ezért Rátok is szükségünk van! Minden támogatásnak örülünk, a legfontosabb most számunkra a kiszámíthatóság.

 

Ezért, kérünk benneteket, ha tehetitek, állítsátok be a havi rendszerességű támogatást itt, a Patreonon:

https://www.patreon.com/freeszfe

 

Ha csak egyszeri összeggel támogatnál minket, arra is van lehetőség:

A Freeszfe Egyesület számlaszáma

 

Köszönjük!

 

Freeszfe Egyesület"

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Dev Patel: A Majomember
Csáki László: Kék Pelikan
Mehran Tamadon: Ahol nincs isten & Legrosszabb ellenségem

Más művészeti ágakról

Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés