bezár
 

zene

2021. 05. 10.
Oláh Krisztián Quartet a BJC-ben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Oláh Krisztián Quartet a BJC-ben Május 19-én koncertet ad az Oláh Krisztián Quartet a Budapest Jazz Clubban – olvasható a BJC honlapján.

Oláh Krisztián 2018 decemberében első magyar zenészként meghívást kapott a Thelonius Monk Institute Nemzetközi Jazz Zongoraversenyére, ahol a világ 14 legjobb jazz-zongoristája között versenyzett. A felkészülés ideje alatti időszak, valamint a Washingtonban és New Yorkban töltött idő és tapasztalatok új vágányra terelték zenei világát, ennek eredményeként született meg ez a kvartett formáció is.

A koncerten közreműködik Oláh Krisztián (zongora), ifj. Oláh Kálmán (szaxofon), Orbán György (bőgő), valamint Serei Dániel (dob). 

További információért és a jegyvásárláshoz látogasson el ide!

Négyzetes kép a leadben: bjc.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

zene

Ha beoltottak, mehetsz koncertre, Izraelben
Tel Avivban szabadtéri koncertet szerveznek a Covid-19 ellen beoltottaknak
A zenei paródia esztétikai problémái a 18. századi vokális zenében

Más művészeti ágakról

irodalom

Egy szó megtisztítása Egy szó megtisztítása
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 1. nap
Külföldön Sikeres Magyar Művészek

A klasszikus zenei ipar motorjai A klasszikus zenei ipar motorjai
Háttérinterjú Csonka Andrással, a Zeneakadémia programigazgatójával versenyekről, művészeti ügynökségekről, a koncerttermek működéséről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés