bezár
 

art&design

2021. 05. 12.
Május 14-én nyílik a Pesti Vigadó
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hat hónap kényszerszünet után május 14-én, pénteken nyit újra a Pesti Vigadó - közölte a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) az MTI-vel kedden.

A közlemény szerint a Pesti Vigadó minden kiállítási termében új tárlatok lesznek láthatóak. Az idén 90 éves Hager Ritta textil-képzőművész Belső csend, a 80 éves Csíkszentmihályi Róbert szobrászművész LXXX című kiállítása várja a látogatókat.

Baráth Ferenc grafikusművész Képrelációk - plakátok és térgrafikák, Bakos István tervezőgrafikus és Árendás József grafikusművész közös, A+B címet viselő tárlata is május 14-én lesz először megtekinthető.

A Pesti Vigadóban továbbra is kötelező a maszkviselés, a kiállítások kizárólag védettségi igazolvány bemutatásával, a távolságtartási szabályok betartásával látogathatók - olvasható a közleményben.
 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Mágikus önbeállítás Mágikus önbeállítás
Galántai: 80. Riport a kapcsolati hálóról, A jövő emlékei című kiállításról és az Artpoolról az intézet kurátorával, László Zsuzsával
art&design

Kereszt a világ végén Kereszt a világ végén
Keresztes Zoltán oroszországi fényképeiről
art&design

A sárga csend kísértete A sárga csend kísértete
A sárga csendről kiállítás: Schein Gábor megnyitó beszéde

Más művészeti ágakról

Lázár Bence András: Kávé, tejjel című könyv kötetbemutatója
Láng Orsolya: Személyes okok, Prae Kiadó, 2021
gyerek

Együtt bejárni a szövegeket Együtt bejárni a szövegeket
A Pagony Kiadó bemutatta Fenyő D. György legújabb kötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés