bezár
 

irodalom

2021. 06. 09.
Évadzáró bulit tart a SZÍN
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Évadzáró bulit tart a SZÍN Évadzáró bulival ünnepli meg fennállását a SZÍN 2021. június 16-án 19 órától a Kis Présház irodalmi kávézóban (Budapest, 11. kerület, Bartók Béla út 44.).

Az eseményt a SZÍN tagjai fogják megnyitni, ezt követően Borda Réka, Györe Gabi, Halász Rita, Molnár T. Eszter, Pénzes Tímea és Szlukovényi Katalin fog felolvasni. A programot közös beszélgetés és buli zárja, a részvétel ingyenes. A teraszon hangfalak segítségével követhető lesz a műsor, a belépés az aktuális szabályoknak megfelelően lehetséges.

SZÍN

A SZÍN (Szépírók Társasága Női Érdekvédelmi Fórum) célja a nők érdekvédelmének, esélyegyenlőségének segítése a Szépírók Társaságán belül, valamint a teljes irodalmi életben. A munkacsoport 2020 februárjában alakult, és 2020 szeptemberében kezdte meg működését. Az évadzáró bulin röviden visszatekintenek az elmúlt több mint egy évre és szó lesz a jövőbeli tervekről is. Bővebb információ a programokról az alábbi linken érhető el.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Egy szó megtisztítása Egy szó megtisztítása
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 1. nap
irodalom

De vajon mi az, ami rejtve marad? De vajon mi az, ami rejtve marad?
A Margó Irodalmi Fesztivál harmadik napja
irodalom

Hangulatjelentés is, igaz is Hangulatjelentés is, igaz is
A Margó Irodalmi Fesztivál második napjáról
irodalom

Hagyományt teremteni a testkutatásban Hagyományt teremteni a testkutatásban
Interjú Mosza Diánával, a Test-symposium című konferencia főszervezéjével

Más művészeti ágakról

art&design

Kereszt a világ végén Kereszt a világ végén
Keresztes Zoltán oroszországi fényképeiről
színház

Mi lesz a bádognyulakkal? Mi lesz a bádognyulakkal?
Kicsibácsi, Kicsinéni meg az Imikém a B32-ben


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés