bezár
 

zene

2021. 07. 21.
Koncertet adnak a Snétberger Zenei Tehetség Központ növendékei
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Koncertet adnak a Snétberger Zenei Tehetség Központ növendékei A Zeneakadémia Nagyterme szolgál helyszínül a jubileumi koncertnek, ami 2021. július 27-én 19 órakor veszi kezdetét – közölték a szervezők a prae.hu művészeti portállal. 

Az iskolai növendékei 10 éve léptek először színpadra, közülük többen ma már a legfiatalabbakat tanítják. A központ egykori és jelenlegi növendékei, tanárai közösen szólaltatnak meg különleges műveket az alapító-művészeti igazgató Snétberger Ferenc válogatásában. Klasszikus, barokk és romantikus zeneművek mellett kortárs szerzők darabjai, jazz és improvizáció alkotják az este programját. 

A koncerten történő részvétel ingyenes, azonban a jegyek korlátozott számban érhetők el. A részvételi szándékot az alábbi linken lehet jelezni: https://ntk.hu/snetberger-koncert/

Kép forrása: az esemény hivatalos plakátja

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Strauss Elektrája a Berlini Állami Operaházban
Az UMZE kamaraegyüttesének pécsi koncertjéről

Más művészeti ágakról

irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés