bezár
 

zene

2021. 08. 06.
A Szent Efrém Férfikar nyitja meg az ISON-t
Új kulturális center nyílik Budapesten, a megnyitón a Szent Efrém Férfikar énekel
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Szent Efrém Férfikar nyitja meg az ISON-t A Szent Efrém Férfikarnak köszönhetően augusztus 29-én vasárnap, este hat órakor újabb közösségi térrel bővül Budapest kulturális életének palettája: hivatalosan is megnyitja kapuit az ISON – írja a jegy.hu.

A művészeti központ nyitókoncertjén a közönség is főszerepet kap: az első koncertre ellátogató támogatók egy-egy széket fogadhatnak örökbe. A megnyitóra vásárolt támogatói jeggyel a közönség tagjai egy szeletet vásárolnak az ISON jelenéből és jövőjéből: egy-egy ülőhelyet fogadnak örökbe, ezzel is segítve az új művészeti központ elindulását. A Szent Efrém Férfikar tagjainak segítségével fogja a közönség berendezni az új közösségi teret, amit aztán az együttes koncertjével és közös koccintással avatnak fel.

Támogatói jegyek kizárólag elővételben vásárolhatók a jegy.hu oldalán, a „készlet erejéig”, azaz a férőhelyek beteltéig.

A négyzetes kép forrása az ISON Facebook oldala.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023
A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről

Más művészeti ágakról

gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés