bezár
 

art&design

2021. 09. 10.
Ősszel a divat és a design fővárosává változik Budapest
Jön a Fashion & Design Autumn
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ősszel a divat és a design fővárosává változik Budapest A Magyar Divat & Design Ügynökség ősszel olyan tematikus rendezvénysorozattal érkezik, amelynek köszönhetően Budapest a divat és design fővárossá változik. A következő hónapok során hazánk kreatívipari tehetségeit és izgalmas alkotásaikat számos hazai és nemzetközi rendezvény keretében ismerheti meg a közönség. Mindemellett regionális együttműködésben a környező országok alkotói is szerepet kapnak.

A Magyar Divat & Design Ügynökség ősszel a Fashion & Design Autumn tematikus rendezvénysorozat keretében a nemzetközi kreatívipari fővárosok közül Párizst és Milánót veszi célba, de budapesti és online programokkal is készül, hogy felhívja a divat- és designipar iránt érdeklődők, valamint a nagyközönség figyelmét a magyar és regionális tehetségekre.

A rendezvénysorozat szeptemberben a Milano Fashion Weeken és a Maison&Objet szakvásáron biztosít szereplési lehetőséget a magyar márkáknak, majd októberben Budapesten nyitja meg fizikai és virtuális kapuit a 360 Design Budapest kiállítás. 

A hónapban még a Budapest Central European Fashion Week is várja a nemzetközi divatipari szakembereket és a sajtó képviselőt, hogy látványos divatbemutatókon keresztül adjon teret a magyar divattervezőknek és a regionális designereknek is. 

A rendezvénysorozat lezárásaként a Budapest Fashion & Tech Summit digitális, divatipari konferenciára csatlakozhatnak be azok a nézők, akik nyitottak a divatipari innovációkra, új trendekre, az iparági fenntarthatósági törekvésekre.

A Magyar Divat & Design Ügynökség a Magyar Turisztikai Ügynökség leányvállalataként alakult meg 2018-ban, két kiemelt részleggel: divatipar és designipar. Az ügynökség célja a hazai divat- és designipar nemzetközi ismertségének és elismertségének növelése, ezen keresztül pedig az országimázs erősítése. 

Fotó a Magyar Divat & Design Ügynökség jóvoltából.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Múzeum készül Mexikóvárosban
Papageorgiu Andrea alkotásai a Barabás Villában

Más művészeti ágakról

Roy Jacobsen: A láthatatlanok című regényéről
irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés