bezár
 

zene

2021. 09. 18.
Rendhagyó Bob Dylan-est a PesTexten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Rendhagyó Bob Dylan-est a PesTexten Bob Dylan munkássága áll a középpontban Prieger Zsolt és vendégei rendhagyó zenés-irodalmi előadásán szeptember 26-án az A38-on, a PesText Fesztivál keretében. 

Kísértés, extázis, zene és költészet: a Nobel-díjas amerikai művész lírája az Anima Sound System vezetőjének produceri-rendezői munkájával és számos neves énekes, zenész és színész részvételével lesz terítéken - közölték a szervezők az MTI-vel.

A produkció elemei egy térben, de több színpadon lesznek láthatók és hallhatók.

Bob Dylan egyszerre költészet és popkultúra. Hiába Nobel-díjas: azon is nevet, amikor odaítélik neki. Hangosan kérkedik azzal, mennyire műveletlen, közben méltón tol Szapphó, Nietzsche és Ezra Pound idézeteket. Komoly dolgokról beszélni oldottan nagy feladata és hiányossága az irodalmi interpretációnak - idézte a kommüniké Prieger Zsoltot. 

A fellépők között lesz Kiss Flóra, Nagy Katica, Törőcsik Franciska, Telma Lincoln, Kis-Kovács Luca, Benkő Dávid, az Anahit, Veni, a Nyughatatlan, a Napfonat, a Kodachrome, VelvetNoise, Maxim Rözge (Meteo), Árvay Gábor (Fran Palermo), Prieger Szabolcs, Kováts Tibor, Dénes Szilveszter (Anima Sound System) és Fekete Károly Hair (Strong Deformity.

A PesText Fesztivál programjai a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal/EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/299015528656575

A négyzetes kép forrása: facebook.com/pestext.festival

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
The Underground Jazz Scene in Budapest Today: an Adventurous Introduction (Inverted Spectrum Records 2023)
zene

Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében

Más művészeti ágakról

gyerek

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről
Denis Villeneuve: Dűne – Második rész


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés