bezár
 

irodalom

2021. 11. 19.
150 millió forintra pályázhatnak hazai és határon túli könyvkiadók
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
150 millió forintra pályázhatnak hazai és határon túli könyvkiadók Nyílt pályázatot hirdet könyvkiadói tevékenységet végző magyarországi és határon túli gazdasági társaság vagy civil szervezet digitalizálási, multimédiás vagy hangoskönyv programjainak támogatására a Petőfi Kulturális Ügynökség Nonprofit Zrt. az Emberi Erőforrások Minisztériumának megbízásából. A pályázat beadási határideje: 2022.11.19.–29.

A vissza nem térítendő támogatás célja a hazai és Kárpát-medencei kiadók által innovatív és értékteremtő magyar irodalmi, művészeti, kulturális, kritikai, tudományos és tudománynépszerűsítő magyar nyelvű kiadványok és szakmai programok támogatása digitalizálás, multimediális tartalmak, hangoskönyvek gyártása területen.

A pályázat – figyelemmel a változó olvasói szokásokra és a könyvkiadói tevékenységet végzők igényeire – hozzájárulhat a szellemi kulturális örökség és a kortárs művészetek népszerűsítéséhez, a fiatalabb korosztály megszólításához.

Pályázni digitalizálási feladatok (kiadványok e-book formátumokra konvertálása, a könyvkiadó tevékenységéhez kapcsolódó online felület fejlesztése), multimediális tartalomgyártás, valamint hangoskönyvgyártás támogatására lehet.

A felhívás keretében rendelkezésre álló keretösszeg: 150.000.000 Ft.

Igényelhető támogatás: 1.000.000 Ft – 5.000.000 Ft (pályázati díj nincs).

A pályázat beadási határideje: 2022.11.19.–29., megvalósítási időszak: 2021.09.01.–2022. 04.30.

A pályázat benyújtására az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER), az alábbi linken van lehetőség:  https://eper.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Négyzetes kép: facebook.com/PIM.Irodalmi.Muzeum

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
Határátkelés címen rendezték meg a Kis Présházban öt kortárs költő közös estjét
Kiszely Márk volt a Kötetlenül sorozat vendége
Weber Kristóf Keringő című regényének bemutatója

Más művészeti ágakról

A 14. Frankofón Filmnapokról
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés