bezár
 

zene

2021. 12. 27.
A Liszt Ferenc Kamarazenekar idei koncertjeiből érhető el válogatás online
Örökség és megújulás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Liszt Ferenc Kamarazenekar idei koncertjeiből érhető el válogatás online A Liszt Ferenc Kamarazenekar idei koncertfelvételeiből készített válogatást Örökség és megújulás címmel. Az alkotás csütörtökön este fél nyolctól érhető el a zenekar Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján.

A koncertfilmben Bősze Ádám zenetörténész műsorvezetésével idézik meg az idei év legszebb és legkülönlegesebb zenei pillanatait – tájékoztatta a Liszt Ferenc Kamarazenekar az MTI-t hétfőn.

A január 15-ig elérhető felvételen a Budapest Music Centerben, a Zeneakadémián vagy a KaposFesten sikert aratott koncertekből látható válogatás, amelyben Jörg Widmann, Beethoven, Sosztakovics, Bartók Béla, Svendsen, Liszt Ferenc, Mozart és Saint-Saëns műveiből csendülnek fel részletek. A szólisták Várdai István (cselló), Eldbjorg Hemsing (hegedű), Ilya Gringolts (hegedű), Denis Bouriakov (fuvola) és Vadim Gluzman (hegedű) látható és hallható.

A négyzetes kép forrása: A Liszt Ferenc Kamarazenekar hivatalos oldala

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Interjú Várjon Dénessel pályakezdésről, mesterekről, kamarazenéről és marketingről
Balogh Máté két ősbemutatója
Interjú Káli Gáborral versenyekről, karrierépítésről, zenei együttműködésekről

Más művészeti ágakról

Magyar költők amerikai antológiájának bemutatója
színház

Száz év, egy dráma Száz év, egy dráma
Páros interjú Rák Katival és Czető Bernát Lászlóval
irodalom

A kígyó nyelve A kígyó nyelve
Helyzetjel
art&design

Boldogság, gyere haza… Boldogság, gyere haza…
Bihari Ágnes Boldog Kft című tárlatáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés