bezár
 

film

2022. 01. 06.
Alkotói pályázatot hirdet középiskolásoknak az Apor Vilmos Katolikus Főiskola
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Alkotói pályázatot hirdet középiskolásoknak az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Esszé és kisfilm kategóriában hirdet alkotói pályázatot középiskolásoknak az Apor Vilmos Katolikus Főiskola. A pályázati anyagok leadásának határideje február 7-e.

A szervezők szerdai közleménye szerint olyan saját alkotású esszéket vagy kisfilmeket várnak, amelyekben a diákok - egyénileg vagy csoportosan - bemutatják az 1 és 12 év közötti gyermekeket nevelő pedagógusok munkáját. A beadott pályamunka alapfeltétele, hogy megszólaljon benne legalább egy aktív pedagógus.

Mint írják, az intézmény pályázatával szeretné felhívni a figyelmet a pedagógusok munkájának és személyes elhivatottságának felbecsülhetetlen értékére. A pályázatra két életkori kategóriában lehet jelentkezni: 9-10. és 11-12. osztályos tanulók adhatják be munkáikat a kétféle műfajban. Az írásbeli munkák megadott terjedelme 3-5 gépelt oldal (7500-12500 karakter szóközökkel) lehet, és azokat Pdf formátumban kell benyújtani. A kisfilmek hossza 3-tól 5 percig terjedhet. A díjazás életkori és műfaji kategóriánként történik (3-3 helyezés) oklevéllel és 10, 20, illetve 30 ezer forintos jutalommal.

A pályázati anyagokat február 7-én éjfélig lehet elküldeni - filmek esetében a We Transfer felületen keresztül - a palyazat@avkf.hu emailcímre. Az eredményhirdetést február 24-én tartják az Apor Vilmos Katolikus Főiskola váci épületében - áll közleményben. További tudnivalók az intézmény honlapján olvashatók: https://avkf.hu/palyazat-kozepiskolas-diakok-szamara.

Négyzetes kép a leadben: az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Budapesti Campus Facebook oldala

 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

8. Budapest International Documentary Festival
Miért egyszerre izgalmas és félresikerült a Mátrix feltámadások?
Anders Thomas Jensen: Az igazság bajnokai
Interjú Fabricius Gáborral

Más művészeti ágakról

színház

Ideológia a máglyán Ideológia a máglyán
Sütő András: Csillag a máglyán – Kelet-Nyugati Alkotóműhely
Beszélgetés Balla Gergellyel a Platon Karataev dalszövegeiről
irodalom

Hogy érvényes maradjon Hogy érvényes maradjon
Tóth Réka Ágnes volt a Kötetlenül sorozat nyolcadik vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés