bezár
 

gyerek

2022. 01. 14.
Folyamat 30 – A kicsik művésztelepe és finisszázs a Hegyvidék Galériában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Folyamat 30 – A kicsik művésztelepe és finisszázs a Hegyvidék Galériában A 30 éves Folyamat Társaság január 15-én gyerekfoglalkozással, január 21-én pedig a jubileumi kiállítás záró eseményével várja az érdeklődőket a Hegyvidék Galériában.

A Folyamat Társaság 30 éves jubileumi kiállításához kapcsolódó művészetpedagógiai foglalkozás során a gyerekek választanak maguknak egy-egy kedvenc kiállított műtárgyat és azt újragondolva, abból inspirációt merítve alkotnak saját elképzelésük szerint egy új festményt, plasztikát vagy éppen installációt. A január 15-én rendezett program játékos tárlatvezetéssel, ráhangolódással indul, majd kezdetét veszi a „mini művésztelep”. A foglalkozás végén a választott művek mellett állva bemutatásra kerülnek a gyerekek által készített alkotások. A program elsősorban a 3-10 éves korosztálynak ajánlott. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Január 21-én, a jubileumi kiállítás záró eseményén – a magyar kultúra napjához is kapcsolódva – lehetőség lesz a Társaság művészeivel való beszélgetés során megismerni az alkotóközösség tárlatokban és művészeti együttműködésekben gazdag múltját. Fotókon és filmrészleteken keresztül elevenítjük fel a közös projekteket, utazásokat, élményeket, és emlékezünk meg az egykori és jelenlegi tagokról, valamint azokról a művésztársakról, akik sajnos már nem lehetnek közöttünk. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz és létszámlimithez kötött.

A négyzetes kép: Illényi Tamara – Vietnámi őstörténet, 2020.

Folyamat 30 Gyerek művésztelep és finisszázs
A művészetpedagógiai foglalkozás január 15-én, 10:00-kor kezdődik a Hegyvidék Galériában. Regisztráció január 14-én, 14:00-ig ezen a címen, illetve a +36 1 225-7160-as telefonszámon. A finisszázs január 21-én, 18:00-kor kezdődik, regisztrálni ezen a linken lehet. A jelenlegi szabályozások értelmében maszk viselése a rendezvény ideje alatt a 6 év feletti látogatók részére kötelező.
Helyszín: Hegyvidék Galéria • 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024
gyerek

Új sorozat indul a Pagony Podcast csatornáján

Más művészeti ágakról

Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés