bezár
 

gyerek

2022. 01. 14.
Folyamat 30 – A kicsik művésztelepe és finisszázs a Hegyvidék Galériában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Folyamat 30 – A kicsik művésztelepe és finisszázs a Hegyvidék Galériában A 30 éves Folyamat Társaság január 15-én gyerekfoglalkozással, január 21-én pedig a jubileumi kiállítás záró eseményével várja az érdeklődőket a Hegyvidék Galériában.

A Folyamat Társaság 30 éves jubileumi kiállításához kapcsolódó művészetpedagógiai foglalkozás során a gyerekek választanak maguknak egy-egy kedvenc kiállított műtárgyat és azt újragondolva, abból inspirációt merítve alkotnak saját elképzelésük szerint egy új festményt, plasztikát vagy éppen installációt. A január 15-én rendezett program játékos tárlatvezetéssel, ráhangolódással indul, majd kezdetét veszi a „mini művésztelep”. A foglalkozás végén a választott művek mellett állva bemutatásra kerülnek a gyerekek által készített alkotások. A program elsősorban a 3-10 éves korosztálynak ajánlott. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Január 21-én, a jubileumi kiállítás záró eseményén – a magyar kultúra napjához is kapcsolódva – lehetőség lesz a Társaság művészeivel való beszélgetés során megismerni az alkotóközösség tárlatokban és művészeti együttműködésekben gazdag múltját. Fotókon és filmrészleteken keresztül elevenítjük fel a közös projekteket, utazásokat, élményeket, és emlékezünk meg az egykori és jelenlegi tagokról, valamint azokról a művésztársakról, akik sajnos már nem lehetnek közöttünk. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz és létszámlimithez kötött.

A négyzetes kép: Illényi Tamara – Vietnámi őstörténet, 2020.

Folyamat 30 Gyerek művésztelep és finisszázs
A művészetpedagógiai foglalkozás január 15-én, 10:00-kor kezdődik a Hegyvidék Galériában. Regisztráció január 14-én, 14:00-ig ezen a címen, illetve a +36 1 225-7160-as telefonszámon. A finisszázs január 21-én, 18:00-kor kezdődik, regisztrálni ezen a linken lehet. A jelenlegi szabályozások értelmében maszk viselése a rendezvény ideje alatt a 6 év feletti látogatók részére kötelező.
Helyszín: Hegyvidék Galéria • 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

gyerek

Mindenkiből lehet hős Mindenkiből lehet hős
Kiss Noémi: A Bálna és a Srác. Pagony Kiadó, 2021
gyerek

Várni kezdte a holnapot Várni kezdte a holnapot
Szegedi Katalin a Tücsök Műhelyben
gyerek

Csodás anyagok birtokában vagyunk Csodás anyagok birtokában vagyunk
Interjú Boldizsár Ildikóval, a Mese című folyóirat megalapításáról
gyerek

A feromonpostától a stockholmi állatkert csimpánzfőnökéig A feromonpostától a stockholmi állatkert csimpánzfőnökéig
Vibók Ildi: Állati dumák – avagy hogyan kommunikálnak az állatok?, Pagony, 2021

Más művészeti ágakról

art&design

Viktoriánus avantgárdok Viktoriánus avantgárdok
Bevezetés a preraffaelita művészetbe – 1. rész
Interjú Palojtay János zongoraművésszel a zenei pálya buktatóiról, dilemmáiról, örömeiről
film

Óda a merengő ifjúsághoz Óda a merengő ifjúsághoz
Joachim Trier: A világ legrosszabb embere


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés