bezár
 

zene

2022. 05. 02.
Ludovika Szabadegyetem és koncertek az Orczy-parkban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ludovika Szabadegyetem és koncertek az Orczy-parkban Koncertekkel, Ludovika szabadegyetemi előadásokkal és családi programokkal várja az érdeklődőket a Nemzeti Közszolgálati Egyetem május 5. és 7. között az Orczy-parkban Budapesten.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem az elmúlt tíz évben a 100 napos ünnepséghez kapcsolódva szervezte meg a Ludovika Fesztivált, amelynek célja, hogy betekintést nyújtson a hivatásos szakmák életébe, megismertesse tevékenységüket és családi programokkal közelebb hozza a hivatásrendek világát a szélesebb közönséghez.

A háromnapos rendezvény nyitónapján, május 5-én fellép a Blahalouisiana és Szabó Balázs Bandája, a Tószínpadon a Folk on 45 duo, Grecsó-Hrutka Tandem, a Party Sátorban többek között Tremblay, Pixa, Lotfi Begi, Metzker Viktória és Willcox szolgáltatja majd a zenét.

Május 6-án este a Nagyszínpadot a Hősök és a Brains veszi birtokba, míg a Tószínpadon Kollányi Zsuzsi akusztikus duója és Áron András "Apey" várja a fesztiválozókat. A Party Sátorban Korda György és Balázs Klári, Krisz Rudi, Rusty, MRKK, Szeresd a Trashem Bébi és Jumodaddy lép színpadra - közölte a Nemzeti Közszolgálati Egyetem az MTI-vel.

Május 6-án a Ludovika Szabadegyetem rendhagyó előadássorozata várja a közönséget, 11-től 16 óráig hat sátorban egyetemi, hazai és nemzetközi szakértők, valamint ismert közszereplők közreműködésével szó lesz többek között a technológiai fejlődés dimenzióiról, a pilóták különös világáról, a mesterséges intelligenciáról, a világűrről és a vízkrízisről, fény derül arra, milyen egy profilozó munkája, és bemutatkozik a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram is.

A május 7-i családi napon az Alma Együttes és Kovácsovics Fruzsina koncertje mellett az Iszkiri Zenekar szórakoztatja majd a legkisebbeket. Az érdeklődők betekinthetnek a Magyar Honvédség múltjának és jelenének életébe, rendészeti és katasztrófavédelmi gépjárművek bemutatóját, tűzszimulációs bemutatót láthatnak. A rendezvényen bemutatkozik a Ludovika SE is, a kalandvágyók pedig próbára tehetik ügyességüket az akadálypályákon és az Orczy Kalandparkban.

Május 5-én és 6-án az esti koncertek belépőjeggyel látogathatók. Május 6-án a Ludovika Szabadegyetem és a 7-ei egész napos családi programokon a részvétel ingyenes.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Gondolatok Simon Márton költő, és iamyank felolvasó koncertje kapcsán
Pintér Tibor: Hangok és szavak erdeje könyvbemutató
Lully–Molière: A kénytelen házasság
Interjú Tálas Áronnal kezdetekről, művészi inspirációról, zeneszerzésről, a jazz-zenei szcénáról

Más művészeti ágakról

irodalom

A mellékszálakra koncentráltam A mellékszálakra koncentráltam
Interjú Nagy Márta Júliával
színház

Széttépett tündérmese Széttépett tündérmese
A Mohácsi testvérek Mágnás Miskája a 6szín Teátrumban
Bartis Attila Jávai kalandjairól mesélt


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés