bezár
 

irodalom

2022. 10. 12.
Támogatói Bazár a szegedi Törzsasztal Műhely szervezésében
A vásárt Fehér Renátó kötetbemutatója követi
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Támogatói Bazár a szegedi Törzsasztal Műhely szervezésében Az öt éve alakult Törzsasztal Műhely művészeti csoportosulás megköszönve a közösség támogatását ismét bazárhangulatot teremt a szegedi Jazz Kocsmában október 18-án. Könyvek, kiállítás és persze, ahogy mindig, irodalom és zene. Esti fellépők: Fehér Renátó, Borbíró Aletta és Török Dénes. Az eseményen befolyó összeg a műhely jövőbeli munkáját segíti. Délután öt órától pedig a pályakezdő írókat a meghívott szerzővel, Fehér Renátóval közös íróműhelyre is várják.

PROGRAM

18:00 Támogatói Bazár
20:00 Fehér Renátó kötetbemutatója

VÁSÁR 

Bibliotéka-addikció!
A Törzsasztal használtkönyv-standjánál kortárs kötetekből, klasszikus és szórakoztató olvasmányokból válogathattok. A gyűjtemény darabjait a tagok, a Megálló Közösségi Ház, valamint a Somogyi Könyvtár ajánlották fel – megvásárlásukkal a műhely munkáját támogatjátok. A könyvvásár mellett Tar Brigitta, azaz #engemnemkovetsenki kézműves alkotásai közül szemezgethettek.

PINCEKIÁLLÍTÁS

Go under!
Fogadjunk, hogy nem is tudtátok, hogy a Jazz Kocsma árnyas kertje alatt egy semiunderground kiállítási tér is rejtőzik! Nem is véletlen, hiszen ebben funkcióban épp csak másodjára kerül kihasználásra a Törzsasztal Műhely képzőművész tagjai által. Mivel a helyiségben egyszerre amúgy is csak egy ember fér el kényelmesen, érzelmesen és felháborodva is firtathatjátok egy-egy kép intencióját az egyetértő csendben. Ha pedig már úgyis lemerészkedtetek, hagyjatok egy üzenetet a csoport számára a kihelyezett vendégfüzetben!

KÖTETBEMUTATÓ

Fúzió, fúzió!
Fehér Renátó Torkolatcsönd című verseskötetének bemutatója. A szerzővel Borbíró Aletta beszélget. Hangkütyüket nyomkod és gombokat csavar: Török Dénes.
A könyvmustra itt megtekinthető.

Az eseményen becsületkassza működik.

Plakát: László Liza

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon
Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
irodalom

Az Élet és Irodalom Könyvtolmácsok című beszélgetéssorozatának első alkalma
irodalom

Vaktérkép

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Csáki László: Kék Pelikan
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés