bezár
 

film

2023. 04. 26.
Idén is lesz Artmozik éjszakája
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2023. május 19-én, pénteken a Budapest Film filmszínházai közül a Művészben, a Puskinban, a Toldiban, a Kino Caféban és a Tabánban kora estétől másnap hajnalig lehet értékes és izgalmas filmeket nézni, cserébe csak egyetlen karszalagot kell megvásárolni – adták hírül a szervezők.

A mozimaratonon többek közt premier előtt vetítik az Akkor éjjel című francia krimit, valamint az országos bemutató előtt lesz elcsíphető a Nem kapjátok meg a gyűlöletem és a Röfi is. Visszatér a mozikba David Lynch Dűnéje, Quentin Tarantino Jackie Brownja és Martin Scorsese kultikus zenei dokumentumfilmje, Az utolsó valcer is. Emellett olyan közönségkedvencek is láthatók lesznek, mint a Moonage Daydream, a Kokainmedve, a Larry vagy a Tár.

Az összes helyszínre érvényes karszalag 4800 forintos áron már elérhető az artmozik pénztárában, továbbá online is megvásárolható a készlet erejéig.

Forrás: Budapest Film Zrt.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
George Miller: Furiosa – Történet a Mad Maxből
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood

Más művészeti ágakról

irodalom

Hegymegi Flóra és Horváth Florencia beszélgetése a Kötetlenül sorozat keretében
art&design

Enyedi Zsolt a Szófiai Liszt Intézet rezidenciaprogramján rendezett kiállításáról
színház

Az ÖrkényKÖZ 1,5 ezrelék bemutatójáról
gyerek

Családi program 2024. június elsején


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés