bezár
 

film

2023. 04. 26.
Idén is lesz Artmozik éjszakája
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2023. május 19-én, pénteken a Budapest Film filmszínházai közül a Művészben, a Puskinban, a Toldiban, a Kino Caféban és a Tabánban kora estétől másnap hajnalig lehet értékes és izgalmas filmeket nézni, cserébe csak egyetlen karszalagot kell megvásárolni – adták hírül a szervezők.

A mozimaratonon többek közt premier előtt vetítik az Akkor éjjel című francia krimit, valamint az országos bemutató előtt lesz elcsíphető a Nem kapjátok meg a gyűlöletem és a Röfi is. Visszatér a mozikba David Lynch Dűnéje, Quentin Tarantino Jackie Brownja és Martin Scorsese kultikus zenei dokumentumfilmje, Az utolsó valcer is. Emellett olyan közönségkedvencek is láthatók lesznek, mint a Moonage Daydream, a Kokainmedve, a Larry vagy a Tár.

Az összes helyszínre érvényes karszalag 4800 forintos áron már elérhető az artmozik pénztárában, továbbá online is megvásárolható a készlet erejéig.

Forrás: Budapest Film Zrt.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bánóczki Tibor – Szabó Sarolta: Műanyag égbolt
A dokumentumfilm a 21. században, 1. rész
Interjú Horváth Kristóffal (Színész Bobbal) önellentmondásról, rasszizmusról és a Háromezer számozott darab forgatásáról
Ruben Östlund: A szomorúság háromszöge

Más művészeti ágakról

Ferencvárosi József Attila Irodalmi Támogatás
Emlékfát és emléktáblát avattak Kabai Lóránt tiszteletére
Vay Viktória regényének bemutójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés