bezár
 

zene

2023. 04. 28.
COPY CON és Larann zenés szerzői estje májusban
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
COPY CON és Larann zenés szerzői estje májusban Május 21-én 18 órakor Budapesten a Rákoskerti Művelődési Házban zenés szerzői estre invitál a Budapesten először bemutatkozó 6Fish című projekt, melyben Kovács Annamari (Larann Photo) versei hangzanak el prózában és dalban, Pintér Gábor alias Copy Con reggae előadó megzenésítésében – közölték a szervezők a prae.hu művészeti portállal.

Copy Con a COVID kezdetén a Karantén-projekten és egyéb dalokon dolgozott zenésztársaival, és együtt vártak arra, mikor lehet ismét újra a közönséggel együtt venni a levegőt. A mostanra elkészült dalok Copy Con kedvesének, a fotós Larannak (Kovács Annamária) verseiből születnek újjá, a reggae műfaj mellett sok más zenei műfajból hallhatnak dalokat az estére érkezők.

A koncert mellett több más produkció is színpadra kerül. Zámbori Soma színművész, az Ascher Oszkár Színház Társulatának tagjai, valamint kortárs táncosok, zenei előadóművészek és médiaszakemberek előadását is láthatja a közönség. Az estet Szipál Péter fotográfus nyitja meg. 

További információ ezen a linken érhető el. 

Fotó: Szipál Péter

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Fekete-Kovács Kornéllal kezdetekről, jazzről, külföldi lehetőségekről, a Modern Art Orchestra vezetéséről
Interjú Kováts Gergővel a Kovász nevű zenekar megalapítása kapcsán
A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Zarándy Ákos válaszol

Más művészeti ágakról

Helga Flatland, Malte Persson és Lilja Sigurðardóttir a PesText Nordicon
Tárca Svédországból
Pólik József: Balcsillag
Interjú Horváth Lóczi Judit és Fajgerné Dudás Andrea képzőművészekkel közös együttműködésről, anyaságról, pályakezdetekről, példaképekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés