bezár
 

zene

2023. 09. 08.
Háromnapos jazzfesztivált rendeznek Salgótarjánban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Háromnapos jazzfesztivált rendeznek Salgótarjánban A Cotton Club Singers showja nyitja idén Salgótarján jazzfesztiválját, a Jazz Stationt - tájékoztatták az MTI-t a szervezők.

Pénteken este 18 óra 30 perckor az Erkel Ferenc Vegyeskar és Szécsény Város Gyermekkórusának Gospel Kids című rövid koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők, majd a Cotton Club Singers mutatja be Abba Jazz Show című produkcióját a József Attila Művelődési Központ színháztermében.

A formáció 17 év után lép újra színpadra Salgótarjánban; mostani előadásuk különlegességét az adja, hogy az együttes mind az öt tagja jelen lesz, és idén most lépnek fel együtt utoljára - közölték a szevezők.

A Jazz STation programjai szombaton 16 órától a Fő téren folytatódnak, ahol megidézik majd a jazz szülőhazáját, Amerikát. A gyerekeket jazzsarok várja.

17 órától Németh Anna és a Singing Girls & Jazz Boys, 18 órától a FivLive Acappella együttes, majd 19 óra 30 perctől az Ed Philips and the Memphis Patrol lép színpadra.

A háromnapos Jazz STation vasárnap 11 órától a Pécsi Gospel Kórus koncertjével zárul az Acélgyári úti Szent József Templomban.
 

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés