bezár
 

film

2007. 02. 25.
Wes Craven tervei
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Wes Craven tervei Márciusban The Hills Have Eyes 2! Lesz-e Sikoly 4? És HHE 3? Hány bőrt lehet lehúzni egy bomba-ötletről, ha öregedő horrorrendezők vagyunk?
Egy a Bloody-Disgusting-on nemrégen megjelent Craven-interjúban sok homályos célzás között találunk konkrét filmterveket és néhány csemegét a Wes Craven-kozmosz titkaiból.

hhe2Ami tudható: a The Hills Have Eyes második részét (ezúttal a Nemzeti Gárda néhány kadétja zavarja meg a mutáns exbányászok nyugalmát) március 23.-án mutatják be az Egyesült Államokban. A filmet a tavalyi remake-kel sok negatív kritikát kapott Alexandre Aja helyett a teljesen ismeretlen német Martin Weisz rendezte, Aja csak a forgatókönyv írásában segédkezett. Érdekesség még, hogy a második rész nem az 1985-ös "eredeti" második rész remake-je. ([a]http://-trailers.blogspot.com/2006/12/hills-have-eyes-2-2007-teaser.html[text]teaser trailer[/a])

Wes Craven a film trilógiává bővítésére vonatkozó kérdéstől egyelőre nem zárkózott el, viszont az imdb.com -on még semmi erre utaló információ sem található.


scream4A posztmodern- és a tinihorrorok minden jó és rossz tulajdonságát összekotyvasztó Sikoly-franchise negyedik részét 2008/2009-re ígérik. A filmről egyelőre nem sok ("This time, there's no one here to help her."), a szereposztásról pedig csak annyi tudható, hogy David Arquette és Courteney Cox benne lesznek.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Pál Dániel Levente --


További írások a rovatból

Tarek Boudali: 30 nap maximum
Laurent Tirard: A beszéd
Fabricius Gábor: Eltörölni Frankot
Angus MacInnes – Révész Bálint: Uprooted – The Olympic Tribe

Más művészeti ágakról

irodalom

Szabad-e írás közben sírni? Szabad-e írás közben sírni?
Az idei Margón mutatták be Kalapos Éva Veronika Ezek voltak az apák című regényét (Athenaeum Kiadó, 2021)
Interjú Káli Gáborral versenyekről, karrierépítésről, zenei együttműködésekről
irodalom

Szobor helyett hús-vér ember Szobor helyett hús-vér ember
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 7. nap


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés