bezár
 

film

2007. 02. 25.
Wes Craven tervei
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Wes Craven tervei Márciusban The Hills Have Eyes 2! Lesz-e Sikoly 4? És HHE 3? Hány bőrt lehet lehúzni egy bomba-ötletről, ha öregedő horrorrendezők vagyunk?
Egy a Bloody-Disgusting-on nemrégen megjelent Craven-interjúban sok homályos célzás között találunk konkrét filmterveket és néhány csemegét a Wes Craven-kozmosz titkaiból.

hhe2Ami tudható: a The Hills Have Eyes második részét (ezúttal a Nemzeti Gárda néhány kadétja zavarja meg a mutáns exbányászok nyugalmát) március 23.-án mutatják be az Egyesült Államokban. A filmet a tavalyi remake-kel sok negatív kritikát kapott Alexandre Aja helyett a teljesen ismeretlen német Martin Weisz rendezte, Aja csak a forgatókönyv írásában segédkezett. Érdekesség még, hogy a második rész nem az 1985-ös "eredeti" második rész remake-je. ([a]http://-trailers.blogspot.com/2006/12/hills-have-eyes-2-2007-teaser.html[text]teaser trailer[/a])

Wes Craven a film trilógiává bővítésére vonatkozó kérdéstől egyelőre nem zárkózott el, viszont az imdb.com -on még semmi erre utaló információ sem található.


scream4A posztmodern- és a tinihorrorok minden jó és rossz tulajdonságát összekotyvasztó Sikoly-franchise negyedik részét 2008/2009-re ígérik. A filmről egyelőre nem sok ("This time, there's no one here to help her."), a szereposztásról pedig csak annyi tudható, hogy David Arquette és Courteney Cox benne lesznek.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Pál Dániel Levente --


További írások a rovatból

Jonathan Levine: Csekély esély
film

Volt egyszer egy cannes-i filmfesztivál Volt egyszer egy cannes-i filmfesztivál
Xavier Dolanért megérte egészen Cannes-ig utazni
Interjú Rév Marcell operatőrrel rendezőkről, trendekről, filmekkel eltöltött évekről

Más művészeti ágakról

Külföldön Sikeres Magyar Művészek

Más ország, más fények Más ország, más fények
Interjú Pálos Gergely operatőrrel kétlakiságról, kapcsolatépítésről, valamint a svéd és a magyar fényviszonyok különbségeiről
színház

Előző héten még kellékek után szaladgáltunk… Előző héten még kellékek után szaladgáltunk…
A Létra Kulturális Egyesület Ébredés című darabjának budapesti bemutatóján jártunk
zene

Etűdök gépzongorára Etűdök gépzongorára
Conlon Nancarrow, a nomád zongor
VOLT Fesztivál, 2019. június 26.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés