bezár
 

film

2007. 02. 25.
Wes Craven tervei
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Wes Craven tervei Márciusban The Hills Have Eyes 2! Lesz-e Sikoly 4? És HHE 3? Hány bőrt lehet lehúzni egy bomba-ötletről, ha öregedő horrorrendezők vagyunk?
Egy a Bloody-Disgusting-on nemrégen megjelent Craven-interjúban sok homályos célzás között találunk konkrét filmterveket és néhány csemegét a Wes Craven-kozmosz titkaiból.

hhe2Ami tudható: a The Hills Have Eyes második részét (ezúttal a Nemzeti Gárda néhány kadétja zavarja meg a mutáns exbányászok nyugalmát) március 23.-án mutatják be az Egyesült Államokban. A filmet a tavalyi remake-kel sok negatív kritikát kapott Alexandre Aja helyett a teljesen ismeretlen német Martin Weisz rendezte, Aja csak a forgatókönyv írásában segédkezett. Érdekesség még, hogy a második rész nem az 1985-ös "eredeti" második rész remake-je. ([a]http://-trailers.blogspot.com/2006/12/hills-have-eyes-2-2007-teaser.html[text]teaser trailer[/a])

Wes Craven a film trilógiává bővítésére vonatkozó kérdéstől egyelőre nem zárkózott el, viszont az imdb.com -on még semmi erre utaló információ sem található.


scream4A posztmodern- és a tinihorrorok minden jó és rossz tulajdonságát összekotyvasztó Sikoly-franchise negyedik részét 2008/2009-re ígérik. A filmről egyelőre nem sok ("This time, there's no one here to help her."), a szereposztásról pedig csak annyi tudható, hogy David Arquette és Courteney Cox benne lesznek.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Pál Dániel Levente --


További írások a rovatból

Corneliu Porumboiu: A hegyek szigete
Guy Ritchie: Úriemberek
Interjú Erdély Mátyással az operatőri hivatásról, a siker kérdéseiről, a kamera mögött álló művész hazai és külföldi lehetőségeiről
Peter Jackson: Akik már nem öregszenek meg

Más művészeti ágakról

színház

Beckett újratöltve Beckett újratöltve
Könyvbemutató a Keletben
irodalom

„Second hand magyarok” a Kis Présházban „Second hand magyarok” a Kis Présházban
György Alida és André Ferenc szerzői estje
Anyaszemefénye az Újpesti Rendezvénytéren


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés