bezár
 

zene

2010. 10. 05.
Alan Wilder ismét Budapesten
Hazánkban zárul a Recoil 'Selected Events' turnéja
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Alan Wilder ismét Budapesten A Depeche Mode hazai koncertjei közül több is az éppen aktuális turnészakasz záró momentumához közeli időpontban zajlott, de egyik alkalommal sem tőlünk utazott haza a csapat a jól megérdemelt pihenésre. Ha a Depeche Mode-dal nem is jött össze, hogy mi búcsúztassuk őket, az ex-bandatag Alan Wilder most minket tisztel meg azzal, hogy itt tesz pontot koncertkörútjának végére. December 4-én ugyanis újból Budapestre látogat a Recoil-főnök!
Alan Wilder 2010
Biztosan sokan emlékeznek még a Recoil április 16-i koncertjére, mely a budapesti Diesel Klubban került megrendezésre. A hazánkba látogató Alan Wilder-nek és a szervezőknek is intenzív főfájást okozott a London és Budapest közötti logisztika, hiszen pont akkorra időzítette a légiforgalmat megbénító kitörését az izlandi Eyjafjöll vulkán. Alan Wilder és kis csapata azonban autóba vágta magát, és "laza" 21 óra alatt le is vezették ezt a kb. 1700 km-es távot. Cserébe egy mindent felülmúló hangulatú estét és lelkes magyar rajongókat kaptak, akik múlhatatlan szeretetükről biztosították a Mestert.
Alan Wilder 2010
Talán ezért is döntött úgy a Recoil-stáb, hogy őszi turnéjuk - mellyel bejárják az USA-t, Kanadát, és Dél-Amerikát - záró akkordjaként adnak még egy koncertet Budapesten. A rendezvényre az egykori Metro moziban kerül sor, mely Szikra néven is ismeretes. Alan megújult setlist-tel és projekciókkal érkezik, így azok is bizton jól fogják érezni magukat a buliban, akik ott voltak áprilisban a Dieselben.

Az experimentális elektro-zenék és a Depeche Mode-rajongók számára kihagyhatatlan este lesz ez az "elő-Mikulás" Recoil-koncert a Szikrában!

Az 'Event' Facebook oldala:

www.facebook.com/event.php

nyomtat

Szerzők

-- Janurik János --


További írások a rovatból

A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Kovács Balázs válaszol
A CentriFuga utolsó koncertje a Fugában
A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Kecskés D. Balázs válaszol
Interjú Borlai Gergővel a véletlenek működéséről, a hazai és külföldi zenei szcéna működéséről, a zene marketingjéről

Más művészeti ágakról

Kerékgyártó Yvonne: Együtt kezdtük
Transzdiszciplináris Traumatudomány: Trauma Kortárs és Történeti Perspektívákon Keresztül címmel angol nyelvű, nemzetközi nyári egyetem a CEU budapesti kampuszán, 2022 július 11-16.
Neil Schusterman: Kaszás. Lampion Kiadó, 2022


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés