bezár
 

art&design

2017. 05. 17.
Párhuzamos világok
Szekáry Zsuzsanna kiállításának megnyitója a Restro Puskinban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2017. május 24-én, szerda este 8 órától veszi kezdetét Szekáry Zsuzsanna kortárs képzőművész Párhuzamos világok című egyéni kiállításának megnyitója a Restro Puskinban (Budapest 1052, Semmelweis u. 2). 


A kiállítást Kovács-Tóth Noémi újságíró, blogger nyit meg. A tárlatvezetés után Nagy Koppány Zsolt József Attila-díjas író, Lőrincz P. Gabriella kárpátaljai költő és Pál Dániel Levente költő olvasnak fel saját műveikből. 

Szekáry Zsuzsanna 1986-ban született Budapesten, gyermekkora óta érdeklik a művészetek, többek között a festészet, a szobrászat, a kerámia- és porcelánművészet, az ötvösművészet és a komolyzene. Egyéni stílusára hatással volt az ókori egyiptomi képzőművészet, a középkori freskófestészet, az impresszionizmus és a különböző népek mitológiai történetei. Gazdag színvilágú festményeit mindig egyedi módon, saját ötletei által inspirálva készíti el vászonra, ritkábban farostlemezre akril festékkel.

Az eseményre a belépés díjtalan, a kiállítás három héten át lesz látható.

A kiállításmegnyitó facebookos eseménye: LINK

Szekáry Zsuzsanna festményeinek oldala: LINK
 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán
Závorszky-Simon Márton képei a Vízivárosi Galériában

Más művészeti ágakról

Dev Patel: A Majomember
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Csáki László: Kék Pelikan


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés