bezár
 

irodalom

2020. 04. 18.
Megjelent Berta Ádám A kígyó feje című regénye
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Megjelent Berta Ádám A kígyó feje című regénye Április 7-én megjelent Berta Ádám új regénye, A kígyó feje a Cser kiadó gondozásában. A könyv online is megrendelhető a kiadó honlapjáról.

A könyvhöz fülszöveget Egressy Zoltán írt:

Kilencvenkilenc zombi- / vámpírszörny tart rettegésben egy apró kazak falut; az indítás meseszerű, az utána következő történések kiszámíthatatlanok. Sajátos barátságok és szerelmek, intim és működésképtelen párkapcsolatok, egzotikus kalandok kavalkádja tarkítja Berta Ádám új regényét, amely nyers, sallangmentes stílussal, gyors tempóban vezeti végig olvasóját a történeten. A szerző meglepő helyszín- és nézőpontváltásokkal, hol zabolátlan, hol feszes leírásokkal dolgozik, az álomszerűen lebegő események különös szálakon kapcsolódnak egymáshoz. A regényt gyilkos szabálytalanságok, sokféle és sokfelé tartó indulások, elágazások, elkanyarodások jellemzik. Saját univerzum teremtődik a fejezetek során, végig éber figyelmet követelve a befogadó részéről.

A borító- és kötettervet Gerhes Gábor készítette.

A regény megrendelhető a kiadó weboldaláról, ahol a könyv első pár oldalába is bele lehet olvasni. A pandémia miatt kialakult helyzetben is nagyon fontos, hogy könyveket olvassunk, kiváltképp újonnan megjelent köteteket, amelyek a korlátozások miatt nem kaphattak nagy nyilvánosságot, és bemutatói is elmaradtak. 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Határátkelés címen rendezték meg a Kis Présházban öt kortárs költő közös estjét
Magyar Széppróza Napja a Fiatal Írók Szövetségénél
Kiszely Márk volt a Kötetlenül sorozat vendége

Más művészeti ágakról

Dev Patel: A Majomember
Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
Csáki László: Kék Pelikan


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés