bezár
 

irodalom

2021. 07. 13.
OGM fotónapló – 2021. június
Kopaszi hát
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Csak akkor vettem észre a fiút, mikor a hátamra kezdett rajzolni. Az alkoholos filc szagára azonnal ráismertem, meg is ijedtem, mi történik, de a kíváncsiságom felülkerekedett, velem úgysem történik soha semmi, megdermedve ültem.

Maradjon még egy kicsit, szólalt meg egy perc múlva. Csak azt éreztem, hogy köröket és vonalakat húzogat a hátamra, szépen sorban, egyre többet, jó szorosan egymás mellé. Szereti a zenét? Hogyne szeretném, feleltem most már türelmetlenül, forgolódni kezdtem. Hegedűtok és fényképezőgép volt nála, szemüvegéről erősen tükröződött a nap. Gyakran jár ide? Persze, naponta, de most már mondd meg, mit művelsz! Egy rövid dalt írtam magára. Csak arra figyeljen, hogy minden nap ugyanígy üljön ugyanide, és akkor működni fog. Ha pedig tetszik, tetováltassa magára. Na jó, de akkor játsszad már el, ha kérhetem, mégis csak az én hátam, fordultam volna felé, de már csak azt láttam, ahogy vissza se nézve felszáll a kettes villamosra és bezáródik mögötte az ajtó.

Kopaszi hát

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Oláh Gergely Máté --

Oláh Gergely Máté (1983). A Kodolányi János Főiskola angol nyelv- és irodalomtanár – kommunikáció szakán végzett 2006-ban. Reklámügynökségi munkája után jelenleg szabadúszó fotós, leginkább eseményfotókat, portrékat és utcafotókat készít, nem áll tőle távol a szociofotózás sem.


További írások a rovatból

irodalom

Termőtestek Termőtestek
Sepsi László regényrészlete a Prae spekulatív fikció témájú számából
irodalom

Puncsos válságregény Puncsos válságregény
Mucha Dorka: PUNCS, 21.Század Kiadó, 2019
A Magyar Kultúra című kulturális folyóirat debütáló száma
irodalom

Jól rontani Jól rontani
Prae Műfordító Tábor, tábori napló, 2. nap

Más művészeti ágakról

színház

A színházi nevelés felelőssége A színházi nevelés felelőssége
Ahogy teccik a Gyulai Shakespeare Fesztiválon
színház

Szól bennünk a világ Szól bennünk a világ
Háy János Elem című darabja a Szkénében
art&design

Játszd újra! Játszd újra!
Molnár Judit Lilla: Tervezett véletlen című tárlata a Budapest Galériában
Bakony Alexa: Tobi színei


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés