bezár
 

irodalom

2021. 07. 13.
OGM fotónapló – 2021. június
Kopaszi hát
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Csak akkor vettem észre a fiút, mikor a hátamra kezdett rajzolni. Az alkoholos filc szagára azonnal ráismertem, meg is ijedtem, mi történik, de a kíváncsiságom felülkerekedett, velem úgysem történik soha semmi, megdermedve ültem.

Maradjon még egy kicsit, szólalt meg egy perc múlva. Csak azt éreztem, hogy köröket és vonalakat húzogat a hátamra, szépen sorban, egyre többet, jó szorosan egymás mellé. Szereti a zenét? Hogyne szeretném, feleltem most már türelmetlenül, forgolódni kezdtem. Hegedűtok és fényképezőgép volt nála, szemüvegéről erősen tükröződött a nap. Gyakran jár ide? Persze, naponta, de most már mondd meg, mit művelsz! Egy rövid dalt írtam magára. Csak arra figyeljen, hogy minden nap ugyanígy üljön ugyanide, és akkor működni fog. Ha pedig tetszik, tetováltassa magára. Na jó, de akkor játsszad már el, ha kérhetem, mégis csak az én hátam, fordultam volna felé, de már csak azt láttam, ahogy vissza se nézve felszáll a kettes villamosra és bezáródik mögötte az ajtó.

Kopaszi hát

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Oláh Gergely Máté --

Oláh Gergely Máté (1983). A Kodolányi János Főiskola angol nyelv- és irodalomtanár – kommunikáció szakán végzett 2006-ban. Reklámügynökségi munkája után jelenleg szabadúszó fotós, leginkább eseményfotókat, portrékat és utcafotókat készít, nem áll tőle távol a szociofotózás sem.


További írások a rovatból

Lázár Bence András: Kávé, tejjel című könyv kötetbemutatója
irodalom

A hétköznapok esztétikája és a fantasztikus irodalom A hétköznapok esztétikája és a fantasztikus irodalom
Beszélgetés Keserű József új monográfiájáról
irodalom

A könyvtáraktól a bosszúpornóig A könyvtáraktól a bosszúpornóig
A Gombaszögi Nyári Tábor irodalmi sátrának programjairól

Más művészeti ágakról

gyerek

Szülinapi Pagonyfeszt
20 éves a Pagony
A Kiss Llászló +4 pécsi koncertje
Seregi Tamás: Jövőbe szédülő lendülettel, Prae Kiadó, 2021
Interjú Győri Noémivel tanulásról, kapcsolatépítésről, kihívásokról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés