bezár
 

irodalom

2021. 10. 01.
OGM fotónapló – 2021. szeptember
Fekete bőr
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Képes vagyok úgy intézni, hogy a testemet hirtelen kirázza a hideg. Valahol a torok fölülről kell indítani a tarkó irányába, onnan továbbtaszítani a két lapocka közé, ott át kell lökni egy bukkanón, a többi már megy magától.

Ez a Bálna mellett jut eszembe, ahol hallom a padon ülőktől, hogy nem bírják ezt a meglepő meleget. Hogy tud valakit meglepni a meleg 2021-ben, gondolom tovább, és eleve, miért van rajtuk ballonkabát? 

Ez a lány már direkt hagyta magán a fekete bőrdzsekit, napelemnek használja, ez már hátulról is látszik. Ha üres lenne az utca, komolyan elgondolkodnék azon, hogy az emberiség hány joule energiát hívhatott így le a légkörbe, de üres tolószékeket pillantok meg a játszótér kerítéséhez láncolva. Ez a jelenség sokkal jobban érdekel, mégsem merem továbbgondolni. 

Fekete bőr

nyomtat

Szerzők

-- Oláh Gergely Máté --

Oláh Gergely Máté (1983). A Kodolányi János Főiskola angol nyelv- és irodalomtanár – kommunikáció szakán végzett 2006-ban. Reklámügynökségi munkája után jelenleg szabadúszó fotós, leginkább eseményfotókat, portrékat és utcafotókat készít, nem áll tőle távol a szociofotózás sem.


További írások a rovatból

irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
Magyar Széppróza Napja a Fiatal Írók Szövetségénél
irodalom

Vaktérkép
irodalom

Vaktérkép

Más művészeti ágakról

színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról
(Nép)mesék és kisebbségi diskurzusok Szegeden


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés