bezár
 

irodalom

2021. 10. 01.
OGM fotónapló – 2021. szeptember
Fekete bőr
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Képes vagyok úgy intézni, hogy a testemet hirtelen kirázza a hideg. Valahol a torok fölülről kell indítani a tarkó irányába, onnan továbbtaszítani a két lapocka közé, ott át kell lökni egy bukkanón, a többi már megy magától.

Ez a Bálna mellett jut eszembe, ahol hallom a padon ülőktől, hogy nem bírják ezt a meglepő meleget. Hogy tud valakit meglepni a meleg 2021-ben, gondolom tovább, és eleve, miért van rajtuk ballonkabát? 

Ez a lány már direkt hagyta magán a fekete bőrdzsekit, napelemnek használja, ez már hátulról is látszik. Ha üres lenne az utca, komolyan elgondolkodnék azon, hogy az emberiség hány joule energiát hívhatott így le a légkörbe, de üres tolószékeket pillantok meg a játszótér kerítéséhez láncolva. Ez a jelenség sokkal jobban érdekel, mégsem merem továbbgondolni. 

Fekete bőr

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Oláh Gergely Máté --

Oláh Gergely Máté (1983). A Kodolányi János Főiskola angol nyelv- és irodalomtanár – kommunikáció szakán végzett 2006-ban. Reklámügynökségi munkája után jelenleg szabadúszó fotós, leginkább eseményfotókat, portrékat és utcafotókat készít, nem áll tőle távol a szociofotózás sem.


További írások a rovatból

irodalom

A Szép hűtlenek alkonya A Szép hűtlenek alkonya
Nádasdy Ádám: A csökkenő költőiség. Tanulmányok, beszélgetések Shakespeare és Dante fordításáról, Magvető Kiadó, Budapest, 2021.
irodalom

Úton lenni boldogság, frontra menni halál Úton lenni boldogság, frontra menni halál
Interjú Fehér Renátóval, a ŠVEJK 100 antológia szerkesztőjével
Áfra János és Szegedi-Varga Zsuzsanna közös kötetének bemutatója a MERSZ Klubban
irodalom

Hazugság és valóság, valóság és művészet, művészet és élet Hazugság és valóság, valóság és művészet, művészet és élet
Kritikaírással foglalkoztak az ELTE Press Műhely sorozat második rendezvényén

Más művészeti ágakról

Anders Thomas Jensen: Az igazság bajnokai
art&design

Planet Budapest 2021
Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó
Ridley Scott: A Gucci-ház
art&design

Gyorsan szoktunk ítéletet mondani a művészeti világban, de be kell nézni a színfalak mögé is Gyorsan szoktunk ítéletet mondani a művészeti világban, de be kell nézni a színfalak mögé is
Háttérinterjú Szántó András szerzővel és kulturális stratégiai szaktanácsadóval karrierútjáról, a globális művészeti színtérről és a CEE régió nemzetközi láthatóságáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés