bezár
 

gyerek

2021. 11. 15.
Závada Péter X STARTart
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Závada Péter X STARTart A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria STARTart címmel megrendezett, interaktív pályaorientációs beszélgetéssorozatának novemberi vendége Závada Péter költő, drámaíró, zenész lesz. Az online programsorozat záróeseményén, november 24-én 17 órától Kovács Andrea művészeti menedzser beszélget a költővel. A február óta tartó beszélgetéssorozattal, a művészeti pályák iránt érdeklődő középiskolásoknak és egyetemistáknak szeretnének segítséget nyújtani.

A Deák17 Galéria Facebook-oldalán, élőben közvetített STARTart elnevezésű, online beszélgetéssorozat főként a művészeti pályák iránt érdeklődő, pályaválasztás előtt álló fiatalokat kívánja megszólítani. A program keretein belül sikeres, fiatal, hiteles szakembereket ismerhetnek meg az érdeklődők, akik őszintén megosztják tapasztalataikat, sikereiket, illetve azokat a nehézségeket is, amelyekkel eddigi pályájuk során találkoztak.

Az események interaktívak, így a résztvevők a kommentszekcióban tehetik fel kérdéseiket a meghívott vendégeknek. A programsorozat utolsó alkalmán, november 24-én 17 órától, Kovács Andrea művészeti menedzser Závada Péterrel fog beszélgetni.

Závada Péter az ELTE Bölcsészettudományi Karán végzett angol-olasz szakon, majd a Károli Gáspár Református Egyetem színháztudomány mesterszakos képzésén diplomázott. 2016-ban felvételt nyert az ELTE Esztétika Doktori Iskolájába, 2012 és 2019 között a József Attila Kör tagja volt. 2009 óta rendszeresen publikál irodalmi folyóiratokban: verseit többek között a Jelenkor, az Élet és Irodalom, a Holmi, a Műút, az Ex Symposion és a Helikon is közölte. 2018-ban a Trafóban bemutatott Je suis Amphitryon című drámájáért, Szép Ernő-különdíjban részesült.

További információk a programról itt érhetők el. A Facebook-esemény elérhetősége pedig itt

Képek forrása: Deák17 Galéria weboldala

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

gyerek

Ünnepeljük könnyűzenével a gyermeknapot
Május 29-én 10h-15h közt minden a gyermekeknek szól a Müpa körül
gyerek

Történetmesélés verssel és rakétával Történetmesélés verssel és rakétával
A Bolygó Bogozó negyedik beszélgetéséről
gyerek

El kellett mozdulni a mesevilág felé El kellett mozdulni a mesevilág felé
Interjú Molnár T. Eszter írónővel és Török Zoltán természetfilmessel

Más művészeti ágakról

Vaktérkép
film

Misikém, bevetted már a gyógyszered? Misikém, bevetted már a gyógyszered?
Baranyi Gábor Benő: Zanox – Kockázatok és mellékhatások
irodalom

Sötétben tapogatózni őrült világokban Sötétben tapogatózni őrült világokban
M. Nagy Miklós és Totth Benedek beszélgetése az idei PesText egyik kiemelt vendégéről, Vlagyimir Georgijevics Szorokinról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés