bezár
 

gyerek

2021. 11. 15.
Závada Péter X STARTart
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Závada Péter X STARTart A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria STARTart címmel megrendezett, interaktív pályaorientációs beszélgetéssorozatának novemberi vendége Závada Péter költő, drámaíró, zenész lesz. Az online programsorozat záróeseményén, november 24-én 17 órától Kovács Andrea művészeti menedzser beszélget a költővel. A február óta tartó beszélgetéssorozattal, a művészeti pályák iránt érdeklődő középiskolásoknak és egyetemistáknak szeretnének segítséget nyújtani.

A Deák17 Galéria Facebook-oldalán, élőben közvetített STARTart elnevezésű, online beszélgetéssorozat főként a művészeti pályák iránt érdeklődő, pályaválasztás előtt álló fiatalokat kívánja megszólítani. A program keretein belül sikeres, fiatal, hiteles szakembereket ismerhetnek meg az érdeklődők, akik őszintén megosztják tapasztalataikat, sikereiket, illetve azokat a nehézségeket is, amelyekkel eddigi pályájuk során találkoztak.

Az események interaktívak, így a résztvevők a kommentszekcióban tehetik fel kérdéseiket a meghívott vendégeknek. A programsorozat utolsó alkalmán, november 24-én 17 órától, Kovács Andrea művészeti menedzser Závada Péterrel fog beszélgetni.

Závada Péter az ELTE Bölcsészettudományi Karán végzett angol-olasz szakon, majd a Károli Gáspár Református Egyetem színháztudomány mesterszakos képzésén diplomázott. 2016-ban felvételt nyert az ELTE Esztétika Doktori Iskolájába, 2012 és 2019 között a József Attila Kör tagja volt. 2009 óta rendszeresen publikál irodalmi folyóiratokban: verseit többek között a Jelenkor, az Élet és Irodalom, a Holmi, a Műút, az Ex Symposion és a Helikon is közölte. 2018-ban a Trafóban bemutatott Je suis Amphitryon című drámájáért, Szép Ernő-különdíjban részesült.

További információk a programról itt érhetők el. A Facebook-esemény elérhetősége pedig itt

Képek forrása: Deák17 Galéria weboldala

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Csáki László: Kék Pelikan
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés