bezár
 

gyerek

2021. 11. 15.
Závada Péter X STARTart
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Závada Péter X STARTart A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria STARTart címmel megrendezett, interaktív pályaorientációs beszélgetéssorozatának novemberi vendége Závada Péter költő, drámaíró, zenész lesz. Az online programsorozat záróeseményén, november 24-én 17 órától Kovács Andrea művészeti menedzser beszélget a költővel. A február óta tartó beszélgetéssorozattal, a művészeti pályák iránt érdeklődő középiskolásoknak és egyetemistáknak szeretnének segítséget nyújtani.

A Deák17 Galéria Facebook-oldalán, élőben közvetített STARTart elnevezésű, online beszélgetéssorozat főként a művészeti pályák iránt érdeklődő, pályaválasztás előtt álló fiatalokat kívánja megszólítani. A program keretein belül sikeres, fiatal, hiteles szakembereket ismerhetnek meg az érdeklődők, akik őszintén megosztják tapasztalataikat, sikereiket, illetve azokat a nehézségeket is, amelyekkel eddigi pályájuk során találkoztak.

Az események interaktívak, így a résztvevők a kommentszekcióban tehetik fel kérdéseiket a meghívott vendégeknek. A programsorozat utolsó alkalmán, november 24-én 17 órától, Kovács Andrea művészeti menedzser Závada Péterrel fog beszélgetni.

Závada Péter az ELTE Bölcsészettudományi Karán végzett angol-olasz szakon, majd a Károli Gáspár Református Egyetem színháztudomány mesterszakos képzésén diplomázott. 2016-ban felvételt nyert az ELTE Esztétika Doktori Iskolájába, 2012 és 2019 között a József Attila Kör tagja volt. 2009 óta rendszeresen publikál irodalmi folyóiratokban: verseit többek között a Jelenkor, az Élet és Irodalom, a Holmi, a Műút, az Ex Symposion és a Helikon is közölte. 2018-ban a Trafóban bemutatott Je suis Amphitryon című drámájáért, Szép Ernő-különdíjban részesült.

További információk a programról itt érhetők el. A Facebook-esemény elérhetősége pedig itt

Képek forrása: Deák17 Galéria weboldala

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

gyerek

Csodás anyagok birtokában vagyunk Csodás anyagok birtokában vagyunk
Interjú Boldizsár Ildikóval, a Mese című folyóirat megalapításáról
gyerek

Fejlesszük tovább a mesét! Fejlesszük tovább a mesét!
Kötelezők között – Kortárs irodalom az általános iskolától a gimnáziumig, 2. nap

Más művészeti ágakról

színház

Jurányi - Betekinteni egy beláthatatlant Jurányi - Betekinteni egy beláthatatlant
Egy független színházi alkotóbázis hétköznapjai
irodalom

Beszélgetés vége : ( Beszélgetés vége : (
Bódi Péter: Hype, Kalligram, 2021.
Piros Vera Eltévesztettem drágám című könyvének bemutatója
Ridley Scott: A Gucci-ház


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés