bezár
 

gyerek

2022. 09. 28.
Elindult a Kötve hiszem, a Mesecentrum podcastsorozata
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elindult a Kötve hiszem, a Mesecentrum podcastsorozata Kerekasztal-beszélgetések az ifjúsági és gyerekirodalomról Gutenbergtől Zuckerbergig. A Mesecentrum podcastsorozatának állandó beszélgetőpartnerei: Harmath Artemisz, az Ifjúsági és Gyerekirodalmi Centrum vezetője, Nényei Pál magyar szakos tanár, gyerekirodalmi szakértő és Nyulász Péter, író.

A beszélgetések során izgalmas, sokakat érdeklő témák kerülnek elő, és egy ahhoz szorosan kapcsolódó könyv lesz a fókuszban. De ahogy a mottó is jelzi, nem kizárólag könyvekről lesz szó, hanem más médiumokról is, amelyek az adott témához kapcsolódnak. A műsort elsősorban a szülőknek szánják.

Az első adás témája: Vajon a közös olvasás segíti, vagy éppen gátolja az óvodába, iskolába indulást a kapkodós reggeleken? Milyenek a hétköznapok tíz negyvenkettes lábú kamasszal? És mi köze mindehhez a szomjas trolloknak? A könyv, ami a témához kapcsolódik: Varró Dániel: A szomjas troll - A leprikónok átka

Az első beszélgetés itt érhető el.

A Magyar Kultúra Podcastok csatornáján jelentkező Kötve hiszem podcast a Spotify mellett az Apple, a Google, az Amazon, a Podcast Addict, a Deezer és a Player FM felületeken is elérhető. A Mesecentrum Magazin, IGYIC Facebook-oldala a Neveljünk olvasókat csoport is megosztja a linket.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle
Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024
gyerek

Már lehet nevezni a Pagony Kiadó gyerekirodalmi és illusztrációs pályázatára

Más művészeti ágakról

Petőfi Sándor válogatott művei törökül
Roy Jacobsen: A láthatatlanok című regényéről
Alex Garland: Polgárháború
színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés