bezár
 

gyerek

2023. 12. 10.
Egyből 4! - Élőkönyvek
Új sorozat indul a Pagony Podcast csatornáján
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az, hogy könyvekről beszélgetünk, önmagában még nem olyan nagy meglepetés. De az, hogy népszerű kortárs szerzők beszélnek arról, melyek voltak bizonyos életkorokban a meghatározó könyvek számukra, hogyan alakították akkor és alakítják most az életüket ezek az olvasmányok, már jóval konkrétabb megközelítés.

Mit szerettek kisgyerekként, kamaszként, fiatal felnőttként, mit és miért olvasnak felnőttként? Mit tud a könyv, amit más médium nem tud megadni? Hogyan formálhatják a személyiséget a jó időben érkező jó könyvek? A hangzatos „olvasóvá nevelés” kampányok mellett ez a beszélgetés-sorozat is közelebb vihet ahhoz kezdő, újrakezdő és haladó olvasót is, miért kellenek a könyvek, a jó történetek az élet teljességéhez.

A december 9-én, szombaton reggel 8-órától hallható első adás vendége Marék Veronika, akivel Vinczellér Katalin beszélget.

A továbbiakban két hetente újabb friss adásokkal jelentkezik a Pagony Podcast Egyből 4! adása.

Pagony Podcast

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Révész Emese művészettörténésszel
gyerek

Budapesten, Debrecenben és Szegeden 2024. januárjában

Más művészeti ágakról

színház

Shakespeare: Vízkereszt, vagy bánom is én a József Attila Színházban
Bemutatták Márton Ágnes drámakötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés