bezár
 

film

2008. 11. 11.
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 24.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 24. ...és azt kell mondjam, hogy ezen a héten se lett jobb a műsor, sőt. Az egyetlen dolog, amivel feldobhatok egy ilyen szar felhozatalt, az a fotosopp, a cinizmus és a kétértelmű utalások. Ti a szar programot nézitek, én meg egy hülye filmet a laptopon, úgy írom ezt az ajánlót. Hozok még sört, vágjunk bele.
Na jó, elismerem, nem volt nagy tudomány múlt héten megjósolni a választás eredményét. De akkor is itt olvastátok először. Erről jut eszembe, szívesen vállalok politikai írásokat is független (HAHAHA) hírportálok részére! Ajánlatokat "Kormányzati Jósda" jeligére a Búfelejtő csaposánál kérjük leadni!

HÉTFŐ

Cinemax 2, 9:30: Miguel és William
- modernista királylánymentés, majdnem-akciófilm, értelemszerűen amerikanizálom a hősöket: Will Shakespeare és Mick Cervantes.
Tiszta Ron Jeremy:
Ron Jeremy?
TV2, 12:55: Tutira kamuzunk - vígjátéki alapú toleranciamese a szefárd zsidó közösségből. Egyszeri ember bekerül közéjük és karriert csinál. Felteszem a körülmetélést se ússza meg a végén!

HBO Comedy, 18:00: Garfield 2. - láma folytatás, pornófilmbe illő címmel (Garfield's A Tale of Two Kitties). A világ legdagadtabb macskája Londonban bassza a rezet. Koldus és királyfi-parafrázis állatokkal. Garfield hangja Bill Murray, mellette Jennifer Love Hewitt és Billy Connolly (természetesen rosszfiú alakít, jól).
Garfield 2.
HBO, 20:00: Vadidegen - megint egy hülye film az interneten leselkedő veszélyekről. Ugyanaz a stílus és ugyanaz a színvonal, mint a Demonlover. Vagyis szar. A pedofilok ellen meg tenni kéne, irtani őket atommal, nem filmeket csinálni, mert az nem elég (Pedobear gyere vissza, nem rád értettem).
Vadidegen
PAX Tv, 21:30: Barcika - dokumentumfilm a barcikai munkatáborról. Hogy mennyire aljas volt az a korszak, csak annyit mondok, hogy Barcikán például többek közt a SZU-ból hazatért hadifoglyokat tartották fogva.

m1, 22:45: Nyugat 100 - az aktuális rész témája Karinthy Frigyes szerelmei. Ment a kavarás már akkor is az irodalmi berkekben, huhuhúúú!!!

Duna Televízió, 23:10: '68 - doksi egy sorsfordító évről, sorsfordító figurákról. Akinek mond valamit Erdély Dániel, Ajtony Árpád, Peternák Miklós neve, az feltétlenül nézze. Természetesen Hobo is ott lesz benne, na.

Mondom én hogy kevés ami nézhető. És ez még csak a hétfő, basszus.

KEDD

MGM, 10:00: Mr. North - nem Peter North adottságairól szól. (Amúgy őt remélem nem ismeritek.) Szóval ez egy ilyen lélekgyógyász fasziról szól, pozitív energiák, ilyesmi. Nem nekem való, ennek alapján. Még annak ellenére sem, hogy Robert Mitchum, Lauren Bacall, Harry Dean Stanton, Anjelica Huston, Mary Stuart Masterson és Virginia Madsen szerepelnek benne.

TV2, 13:10: Fletch 2.-Szenzációs ajánlat - múlt héten sírtam egy adagot az első részről. Hősünk nem tanult a hibákból, és az is megszívja, aki az én ajánlómból nem tanul, és megnézi!

Zone Europa, 14:35: Tito marsall szelleme - kísértet járja be Európát, azaz annak jobb sorsra érdemes tájait. "Feltámadásával remény éled Jugoszlávia feltámasztására" - hát persze, még csak az kéne.


Cinemax, 20:00: Holtak földje - Romero bácsi filmje John Leguizamo-val, Asia Argento-val és Dennis Hopper-rel.


m1, 20:10: Önök kérték! - Vendég: Balázs Klári és Korda György. Szerintetek ezt komolyan ajánlom vagy nem? Tudom, hogy van ahol trendi kordáékra vizespólóversenyezni, de az én ajánlóm nem az akármilyen néven futó aktuális Sziget. Itt a magyar celebekre napalm és nevetségessé tétel vár.
Nyilvánosan.

Duna II. Autonómia, 20:45: Menyegző - ajánlom! Andrzej Wajda tudja mire való a kamera, sokkal jobban, mint az Oscar-díjakkal elhalmozott amerikai rendezők. A film zenéjében benne van Czeslaw Niemen keze, őt a vájtfülűek ismerik, az ízlés nélküliek nem. Egy esküvőben megmutatni az örökkévalóságot, élő és holt álmokat...hát valami ilyesmi lehetne a költészet, gyerekek.

m2, 21:00: Hetedik emelet foglya - ezt meg a Sliverből okoskodták ki. Egyedülálló nő luxuslakásban, a felhőkarcoló tetején, vagy ahogy a Kontroll Csoport mindta volt: "kicsinek látszol innen."
A 7. emelet foglya
Filmmúzeum, 21:25: Egy kicsit én, egy kicsit te - családi tűzfészek magyar módra. Hát ebben is volt már részem, kihagyom. SÖÖÖÖRT!!!

TV2, 21:40: Ütközetben eltűnt - mindenki nézni fogja, sikerfilm, meg asszem lőnek is benne, de én kihagyom, az agysejtjeim megóvása érdekében. Meg asszem kevés lesz benne a meztelenkedés, ez is egy visszatartó erő.

Zone Europa, 21:55: Az ártatlan - Nagyon dióhéjban: Gabriele D'Annuzio regényéből Visconti csinált egy filmet, ami a gazdag gecikről szól. Ez volt az utolsó filmje. Hát, nem egy méltó búcsú.
Az ártatlan
AXN, 22:00: Tiszta Hollywood - itt is egy gazdag geci a főszereplő, aki filmproducer."Peter most megtanulhatja az aranyszabályt: mindenki annyit ér, amennyit az utolsó filmje." - hát basszus én is ezt mondtam Visconti kapcsán! Egészség!
Tiszta Hollywood
Duna Televízió, 22:30: Veronika kettős élete - ezt is ajánlom, Krzysztof Kieslowski filmje. Ennek is nő a főhőse (Irene Jacob), aki nem tudja melyik a valós élete és melyik nem, szóval a sztori ismerős, de a megvalósítást zenélni lehetne.
Veronika kettős élete

SZERDA

RTL Klub, 11:25: Sztár, ami nincs - családi vígjáték az egyszeri kocka geek-ről, aki virtuális énekesnőt programoz barátnőjének zenekarába. A csaj féltékeny lesz a virtuális énekesnőre, aki viszont az élet nagy kérdésein kezd rágódni. Ha igazi kocka lenne a srác, kiiktatta volna a szubrutint, ami ezekért a gondolatokért felelős. Embereknek meg ott a homloklebenyműtét, tudom ajánlani.
O SNAP!
Filmmúzeum, 20:00: Folytassa a dzsungelben! - egy újabb epizód a szexmentes szexi sorozatból. Én aszondom, hogy
FOLYTASSA PEDOBEAR!!!!!!!!!!
Folytassa Pedobear!
HBO, 20:00: Üres város - újabb kísérlet a 9/11 feldolgozására, Adam Sandlerből és Liv Tylerből kifolyólag felemás eredménnyel.

m2, 21:00: Rettegésben - Nastassja Kinski új pasija sötét lelkét rejtegeti előtte.
Kinski Rettegésben
m1, 21:10: Különös történetek - Horthy Sharifról, aki NEM Omar és az egyik Horthy-lány házasságából származik, hanem maga is egy Horthy-leszármazott, muszlim, Indonéziában él, és építészettel foglalkozik. Kepes András beszélget vele.


Duna II. Autonómia, 21:10: Fuss! - indiai Rómeó és Júlia, az utóbbit a gyönyörű Bhoomika Chawla alakítja. Felismeritek-e, mi (azaz: KI) a hiba az alábbi képen, kis huncutok? :D
Ki van a képen, na?
RTL Klub, 21:30: Gótika - közhelyes személyiségcserés filmecske Halle Berry-vel, kurva szar zenét csinált hozzá a Petyhüdt Keksz zenekar.
You are NOT alone!!!
Hálózat TV, 0:00: A feltámadt halott (Almost Dead) - majdnem Almost Famous, mi? :D Al Bundy kedvenc színészője, Shannen Doherty próbálja elérni, hogy az eszéért szeressük. Nem fog menni. A mai nap a személyiségzavaros nők jegyében telik.
Feltámadt halott
HBO 2, 0:25: Valahol Amerikában - a bohóc és a sztriptíztáncos, meg vagy ezer másik amerikai lúzer kalandjai, miközben egy sorozatgyilkos vadászik rájuk. Zenészek is szerepelnek benne (Taj Mahal, Meat Loaf).
Valahol Amerikában

CSÜTÖRTÖK

RTL Klub, 11:25: Fullasztó ölelés (Swimfan) - a suli sportoló bikája rábaszik, mert megszivatja az új lány. Úgy kell neki, látatlanul is azt mondom.
Swimfan
TV2, 12:45: Vissza a jövőbe (Back to the Future) - hű, ezt milliószor láttátok ti is. Folytatták is, egyik gyengébb lett mint a másik.

Filmmúzeum, 20:00: Ideiglenes paradicsom - francia ex-katona és zsidó nő szerelme a második világháborúban.

HBO 2, 20:35: Szupersuli - hősképző világmegmentő vígjáték, Tim Allennel és Chevy Chase-zel.
JAJ!
m2, 21:00: Végső hajsza - Dallas-rajongók figyeljenek! Victoria Principal alert.

TV2, 21:40: Johnny English - Rowan Atkinson, mint az anti-James Bond. Játsszák még: John Malkovich és Natalie Imbruglia.
Dzsoni Inglis és Scat Rat!

Zone Europa, 21:50: Mennyire kívánsz? - az egyszeri rendőr -papja hatására- segít egykori -jelenleg épp transzszexuális- osztálytársának, hogy újra megtalálja heteróságát. Barátnője féltékenykedni kezd...Hogy mennyire kívánom? Ha transzszexuális, akkor semennyire!!! Utána a Moszkva tér sokadik alkalommal.

PÉNTEK

Filmmúzeum, 10:00: Egy párizsi lány - Brigitte Bardot, mint a miniszterelnök lánya, akibe egy csóró fickó szerelmes. Ismerős sztori, nekünk is volt egy mindenhova beprotezsált miniszterelnök-lányunk, aki persze ezredannyira se volt szép mint Bardot kisasszony. Nem is szerették a szegények, igaz, az apját se.

Filmmúzeum, 21:05: Nick Carter, a szuperdetektív - "A híres amerikai detektív, Nick Carter Prágába utazik, ahol rejtélyes ügyek várnak rá - többek közt egy veszedelmes húsevő növény és egy évek óta halott kertész." Akkor ez a Rémségek kicsiny boltja meg a Kertész Kutyája parafrázisa lesz, krimibe oltva.

m2, 21:55: Graffiti fiúk - kísérlet idióta vandálok mennybe menesztésére. Fújjatok máshol, de ne a metróban bazmeg!
Vandálok
HBO, 21:55: Halál a mocsárban - az özvegy krokodil bosszúhadjárata a turisták ellen. Én a vízilo...akarom mondani a krokodilokkal vagyok.

AXN, 22:00: Alien Hunter-Az idegenvadász - avagy él itt ilyen alien? Egy rész A dolog, egy kis Nyolcadik utas...nem értem miért nyomoznak, hát a főszereplő is idegen!
Nahát, él ilyen???
TV2, 22:05: Nora Roberts: Azúrkék égbolt - a milliomos marhapásztor végrendelete erejével összekovácsolja családja maradványait (három lányát), akiket a közös ellenségek és a pénz szeretete végülis valóban egyben tart. Tipikus amerikai családtörténet. :D

Viasat3, 23:05: Hűségeskü - Sharon Stone egy országhatárokon átívelő kémtörténetben. Amennyiben az Elemi Ösztön után készült, úgy itt is keresztezi majd a lábait. HŐSÉGeskü lesz, érzem!

SZOMBAT

Cinemax 2, 9:00: Rájátszás - halott fickó szelleme öt percet kap, hogy holtában visszaszerezze barátnőjét. Hogy a gennybe lesz ebből az öt pecből másfél órás mozi???
Rájátszás
HBO, 20:00: Hülyék paradicsoma (Idiocracy) - a Pentagonban, hol másutt, hahaha. Tiktos kormánykísérletek, amik mögött a tudjukkik állnak. Az utolsókból lesznek az elsők, és a kormányprogramban lefagyasztott két nagyonsötét emberből (egy katona és egy kurva) a kísérlet végén, 2505-ben így lesz a két legokosabb, addigra már annyira lehülyítették a világot. Butuska film, de legalább valósághű.

m1, 20:15: Butch Cassidy és a Sundance kölyök - gengszterváltás amerikai módra: bankról vonatokra térnek át a rablók, Paul Newman és Robert Redford.

film+, 21:20: Patkányok - a három, mindennek ellenáló állatfaj közül most a patkányokról forgattak horrorfilmet. Végül Varsányiné irtja ki mindet, persze hozott szalonnával.

Duna Televízió, 22:00: Jóravaló feleség - Jennifer Anniston most csúnyának és gondterheltnek van maszkírozva, de még így is csak azt a 2-3 nézést meg gesztust tudja.
Jóravaló feleség
AXN, 22:00: Vad vágyak - ezt is lehet már ajánlottam. Mindenki thrillernek tartja, de mindenki amiatt a bizonyos jelenet miatt nézi, ahol a két főhősnő (Denise Richards és Neve Campbell) nyálat cserél.
HEHEHEHE
RTL Klub, 22:05: Az utolsó cserkész - lövöldözéses brutaliáda Damon Wayans-szal és Bruce Willis-szel.
Mint a Testvérbosszúban: "Folytasd a viccet!"
Folytasd a viccet!
m1, 22:20: Szelíd vadak - road movie egy kisfiúról, aki apja keresésére indul egy cinikus sofőr kocsijában. Pedobear approves!

TV2, 23:05: Grindhouse: Terrorbolygó - a géppuskalábú lány és társai egy direkte B-múviban, ami megint kult akart lenni, de csak egy fokkal jobb a Tarantino-féle Halálbiztosnál.
Géppuskaláb

VASÁRNAP

m1, 10:45: Találkozások a Taizéi Roger testvérrel - erről mindig eszembe jut, mikor itt voltak és imádkoztak, és öregasszonyokat lökdöstek le a villamosszékekről a nagy ájtatosságban. Barcs Miki a Flash együttesben megmondta a frankót: Imádkozó Suska!!!

Cinemax, 12:10: Harry és Sally - Billy Crystal és Meg Ryan egy párkapcsolati vígjátékban, ami leginkább Meg orgazmus-imitációja miatt emlékezetes, ha egyáltalán. Asszem a KMFDM is hangmintázta. Sose tudom ezt ajánlottam-e már, csak ahogy írásban a hét, úgy a valóságban meg az itallap vége felé járok ilyentájban.
HAHAHAHA
Este nyolctól a szokásos, kiszámítható műsorok:

TV2, 20:00: A múmia visszatér - faszság. Én speciel Patricia Velasquez-nek, a szexi egyiptomi nőnek drukkoltam! Talán már említettem, de nem lehet elégszer kiemelni!

RTL Klub, 20:00: Hazárd megye lordjai - faszság! Ráadásul ezerszer leadták!

Zone Europa, 20:00: Piszkos tizenkettő-Végzetes küldetés - az eredeti csapatból csak Telly Savalas maradt, ennyiből jobb, mint a Hét Mesterlövész többi része, mert ott még annyi se. Ettől függetlenül: nem kellett volna leforgatni.

HBO 2, 20:15: Kígyók a fedélzeten - hiába, hogy eleve paródiának készült, hiába Samuel L. Jackson, ezt a filmet nem sok minden menti. Egyszer használatos, mint a háromrétegű papírzsebkendő!

m2, 21:00: Marlene - kisebb-nagyobb toldásokkal megspékelt életrajzi film a világ egyik legnagyobb szexszimbólumáról, aki dönteni kényszerült karrier és magánélet közt. Ez a film erről az időszakáról szól.
Hamis MARLENE
HBO Comedy, 21:00: Szép kis nap! - Michelle Pfeiffer és George Clooney gyereksintérkednek. Pfeifferből kinézem hogy ért a gyerekek nyelvén, de Clooney max. megcsinálni tudja őket, nevelni már nem.

Duna Televízió, 23:45: Túsztörténet - albán menekült eltérít egy görög intercity buszt, és arra kényszeríti a sofőrt, hogy hazavigye. A helyében én maradnék Görögországban.

Jövő héten negyedszázadszorra jelentkezünk, mindenki készítse a pezsgőt!

nyomtat

Szerzők

-- Mágikus Bertalan --


További írások a rovatból

Mehran Tamadon: Ahol nincs isten & Legrosszabb ellenségem
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood
Az Arcok visszapillantóban és a Kiáltvány a gyerekekért a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon
Beszélgetés Hevér Dániel rendezővel és Kertész Zsanett forgatókönyvíróval a Valami madarak című filmjükről

Más művészeti ágakról

Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről
(Nép)mesék és kisebbségi diskurzusok Szegeden


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés