bezár
 

jövőnéző

2012. 08. 16.
Beadási határidő: módosítva a Könyvtrailerek versenyén
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Beadási határidő: módosítva a Könyvtrailerek versenyén Ezúton tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy kiadói kérésekre a Jövőnéző Könyvtrailerek Versenyén módosítottuk a határidőt, így az augusztus 26. éjfélig érkező alkotásokat még elfogadjuk. Egyúttal jelezzük, hogy az eredményhirdetés szeptember 7-8-án lesz az Örökmozgó Filmmúzeumban. A programban beszélgetések, könyvbemutatók, filmek és Akkezdet Phiai, valamint Harcsa Veronika duó koncertje lesz, részletek hamarosan a prae.hu portálon.
Az alábbiakban megtekinthető a pályázati felhívás és a kiadók által felajánlott könyvrészletek.

Profi kategória: kiadói megrendelésre készített könyvtrailerrel kiadók pályázhatnak, vagy az előzeteseket készítő műhelyek.

A zsűri tagjai: Benedek Anna a prae.hu irodalmi rovatvezetője, Divinyi Réka forgatókönyvíró, Fabricius Gábor reklámszakember, Forgács Nóra Kinga, a prae.hu filmes rovatvezetője, Herendi Gábor filmrendező, M. Tóth Géza animációs filmrendező.

Free style kategóriában bárki pályázhat. Téma: a pályázathoz társuló kiadók által megadott címlisták bármely, tetszés szerint kiválasztott könyvéhez 2012. augusztus 26. éjfélig beküldött könyvtrailerrel. A kiadók a pályázók rendelkezésére bocsátják a könyv szerzőjét, címét, szinopszisát, s egy jellemző részletét – a könyv tehát lehet, hogy már elkészült, de lehet, hogy csak a pályázat leadása után jelenik meg. Magánszemélyek, csoportok, cégek, nonprofit szervezetek egyaránt pályázhatnak bármelyik kiadó bármelyik felhívására. Nyertest a kiadók maguk hirdetnek, ha kedvükre való pályamunka érkezik. A nyertes pályázat készítői minden nyertes pályázat után 60.000 forint díjazásban részesülnek, amit a kiadók a kiíró, a prae.hu portált megjelentető Palimpszeszt Kulturális Alapítvánnyal kötött együttműködési megállapodásban garantálnak.

Díjazás

Profi kategóriában: 300.000. Ft 200.000 Ft, 100.000 Ft

A Free Style kategóriában a nyertes pályamunkákat a kiadók megvásárolják, legalább 60.000 forint + áfáért.

Közönségdíj (Facebook-szavazás alapján, augusztus 27-től): 200.000 Ft

A www.prae.hu oldalon a Jövőnéző menüpontban 2012. május 24-től folyamatosan tájékoztatunk a kiírással kapcsolatos aktuális újdonságokról.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

irodalom

Hol van az út Esterházy Péterhez? Hol van az út Esterházy Péterhez?
Péczely Dórával és L. Varga Péterrel beszélgettünk
art&design

Anarchia, raktárkoncert, graffiti Anarchia, raktárkoncert, graffiti
Orbán Viktor és Soros György dr. Máriás műtermében


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés